Kreativnost

Kako zamotati poklone s maštom

lifeX.hr


Gift-Wrap-1

Svi znamo da poklon nije poklon ako nije lijepo umotan. Svi najčešće potežemo za  šarenim papirima ili posebno dizajniranim ukrasnim papirima, pa dodamo veliku mašnu i to je to. Ne kažemo da takav poklon ne može biti lijep, no ako želite nekoga koga volite posebno darivati neka i taj poklon bude posebno aranžiran.

Što vam treba za ovako aranžiranje? Kao prvo treba vam običan bijeli papir, mogu čak i novine, ili još bolje notni papir. Kada u jedan od tih papira umotate poklon, tada pribavite raznih ostataka platna, jute, mašni, pletiva, špage, svile, čipke, vune i sve što još nađete doma.

Sva ta razna platna možete izrezat na komadiće (veličina ovisi o veličini poklona) i poslagati jedne na druge, kao što vidite na slici. Uzmete špagu i povežete trake na sredini. Kada dobro stisnete i zavežete, sve te platnene trakice možete još dodatno izrezati kako bi „mašna“ bila što čupavija i bogatija. Kada ste gotovi mašnu zavežite na poklon i gotovo.

Ukoliko vam se ne sviđa ovakva ideja, pustite mašti na volju neka stvara. Pogledajte na naslovnu sliku pa možda dobijete inspiraciju ili prekopirajte nešto od toga.

Vjerujemo da će te uživati u kreativnom stvaranju, a osoba koja dobije ovako vaš oplemenjeni poklon znati će da je posebna za vas!

DIY-Packaging-1 (1) DIY-Packaging-2 DIY-Packaging-3

 

via: stylemepretty.com

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori