Hoteli/restorani

Kamp na krovu hotela

lifeX.hr

 Grand Daddy  hotel u Cape Townu možda bi bio hotel kao i tisuće drugih hotela da nema jedno posebnost koja ga ističe od svih ostalih. Na vrhu hotela nalazi se pravi pravcati kamp  ili Trailer Park kako ga zovu u hotelu. Na krovu je postavljeno 7 kamp prikolica, napravljene ulice, zelenilo, terase i sve ono što čini jedan mali „kvart“.

Da sve bude zanimljivo korisnicima ovih apartmana, svaku kućicu je uredio jedan dizajner pa je svaki interijer zapravo, pravo malo umjetničko djelo. Nazivi kućica su u skladu da dizajnom, pa tako možete odsjesti u apartmanima zvanim Dorothy, Afro-funki, The Ballad of John iand Yoko, Earthcote Moontides Airstream, Love of Lace, Goldilocks and the 3 Bears, Pleasantvile.

U hotelu kažu kako je njihov krov prava senzacija i kakao je stalno pun gostiju! Pa kakao ne bi kada je ideja odlična.

Možda bi i mi mogli upotrijebiti malo mašte kod gradnje hotela ili restauracije već postojećih, pa da se konačno odmaknemo od postojećeg  „dizajnerskog post-socijalzima“ koji je toliko zastupljen u našim hotelima da goste već boli glava od takve estetike!

Ljudi, ne mora sve što je dobro uvijek biti i najskuplje! Samo malo izađite iz okvira i upotrijebite maštu! Ako je nemate dajte ljudima koji je imaju!!!!!

 

  

via:granddaddy.co.za

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori