Ah ta ljubav

Kakve žene vole muškarci

lifeX.hr

 

Svaki muškarac traži određene osobine koje bi izabranica njegovog srca trebala imati , no mnoga istraživanja pokazuju da su neke kvalitete doista poželjne velikoj većini.

Kojih je to , top 10 osobina koje bi žene morale imati:

1. Sigurnost u sebe
Muškarci vole kraj sebe imati žene koja je sigurna u sebe, ženu koja kada uđe u prostoriju, ponosnog hoda i uzdignute glave s velikim osmijehom sigurno će privući pažnju mnogih.  Zato žene moraju biti sigurne u sebe, u svoje sposobnosti i svoj izgled. Iako muškarci vole kada žene traže potvrdu od njih, s vremena na vrijeme, naravno. Konstantno hranjenje svojih nesigurnosti potvrdama od muškaraca prije ili poslije izluditi će svakog muškarca.

2. Dobar smisao za humor
Nitko ne želi biti s nekim tko je stalno nezadovoljan i dosadan. Muškarci žele žene koje će se smijati na njihove šale, a i samo s vremena na vrijem reći nešto smiješno i našaliti se čak i na svoj račun. Oni ne žele nekoga tko će stalno biti nezadovoljan i negativan i stalno vidjeti da je čaša poluprazna. Živahne i vesele žene privući će pažnju svakog muškarca.

3. Nježnost i njegovanost
Naravno da je izgled važan, ali naravno da to nije i jedina najvažnija stvar. Naš izgled je ono prvo što će nekog muškarca privući. Muškarci vole ženstvene, njegovane žene, to i njima daje veći osjećaj muškosti. Većina muškaraca voli žene sa lijepom njegovanom kosom, lijepim rukama i noktima, glatkom kožom i naravno tijelom koje govori kako je snažno i zdravo.

4. Nezavisnost
Neovisnost je atraktivna osobina za većinu muškaraca, oni vole žene koje imaju svoj vlastiti život. Iako, muškarci definitivno vole kada im žene daju pozornost, pažnju i brigu, ali isto tako vole kada mogu imati svoj vlastiti prostor. Oni više vjeruju da će žena koja ima svoje prijatelje, posao, užitke neće ovisiti o njemu i stalno mu visjeti za vratom.  No ovdje je jako bitan balans, jednko tako žene muškarcima moraju dati do znanja da ih trebaju.

5. Razumijevanje
Muškarci definitivno traže razumijevanje. Kako stvari stoje muškarci i žene su dva svijeta i žena mora biti dovoljno tolerantna za muška stanja koje ona kao žena i ne razumije. To ne znači da žene moraju beskompromisno prihvatiti se, baš naprotiv one su te koje moraju voditi svog muškarca, ali promjene idu korak po korak. Prije bilo kakvih promjena muškarci moraju znati da ih žene razumiju, podržavaju i cijene.

6. Iskrenost i odanost
Naravno, muškarci ne žele ženu koja  laže, već onu koja će biti iskrena i  lojalna njemu. On mora vjerovati da ona neće biti koketirati s drugim muškarcem kada on napusti prostoriju. Muškarci, uostalom kao i žene vjernost i pouzdanost. Žele nekoga tko će stajati na njihovoj strani bez obzira na bilo što.

7. Zrela komunikacija
Dječji govor može biti sladak, možda samo na početku ili u nekoj zafrkanciji s vremena na vrijeme, ali uglavnom muškarci vole žene koje zrelo i smisleno razgovaraju. Čak i kada se radi o sukobu i svađi, vrištanje i histeriziranje ne vodi nikuda i muškarci se teško nose sa takvom ženskom navikom. Dostojanstvo i ženska mudrost mora biti prisutna i u najtežim stresnim situacijama.

8. Ležernost
Muškarci su u potrazi za ženama koje nisu nestrpljive, napete, histerične i stalno zanovijetaju. Oni od žene traže ležernost. Kada namjeravaju imati ozbiljan odnos oni traže „djevojku iz susjedstva“, mirnu, nasmiješenu, koja će izaći iz kuće i bez šminke kada zatreba i neće dramiti nada svakom vlasi kose da li je počešljana ili ne.

9. Brižnost
Muškarci svakako vole žene koje se brinu za njih i koje će napraviti male napore kako bi im pokazale svoju zabrinutost. Male geste kao što je kuhanje za njega, glačanje majice,  brzi poljubac prije ručka daju mu osjećaj kako je cijenjen. Muškarci se osjećaju lijepo kada znaju da se njihova djevojka  brine o njima i primjećuje male stvari ali pozornost, muškarci iako se ponekada ponašaju kao mala djeca, nisu mala djeca i ne treba pretjerivati s tim.

10. Potpora
Muškarci traže podršku žena, osobito kad su zainteresirani za dugoročan odnos. Svakom treba potpora zar ne? Oni žele nekoga tko će ga slušati bez ismijavanja i spuštanja. Žele imati kraj sebe ženu koja će im dati objektivan savjet i truditi se da njen muškarac bude što bolji.

Pa drage dame, sada znate gdje ste dobre, a gdje imate mjesta za popravke!

Samo naprijed, postanite najbolje!

via: healthyandbeloved.com

Pogledajte: Da li ste “materijal” za udaju?

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori