Muški svijet

Da li ste mr Savršeni?

lifeX.hr

Teško pitanje, iako se kaže 100 ljudi 100 čudi, pa ništa ne treba generalizirati, ipak postoje neke opće prihvatljive karakteristike koje se sviđaju većini žena!

Evo, provjerite koje su to i koliko se vi prepoznajete u svakoj od ovih 5 osobina:

Tip za društvo

Žene su vrlo društvene i vole stvarati odnose. Puno društvenih veza, ženama daje sigurnost u životu. Njezina osobna učinkovitost ne temelji se na snazi ili poslovnim ambicijama (poput muškaraca), nego na kvaliteti i količini njezinih odnosa. Muškarac koji zna za dobar party u gradu i može je uvesti u klub bez čekanja u redu, a možda je dobar i sa vlasnikom, vrlo je atraktivna za žene.

Umjetnička duša

Žene  traže kreativne, strastvene dečke, intrigantne i uzbudljive. To ne znači da morate biti poznati slikar ili ludi poeta, no trebali biste imati barem jednu kreativnu utičnicu iz koje crpite uzbuđenje. Razgovarajte s njom o vašem strastvenom hobiju i vidite da li postoji način kako vam ona može pomoći u vašem umjetničkom djelovanju. To je za njih vrlo, hot. Pišite, svirajte, fotografirajte, radite nešto od metala, drveta, izrazite vašu kreativnost i budite dovoljno otkaćeni i bez straha da nećete ispasti dobri.

„Zločesti“ dečko

Mi svi znamo da žene vole dečke s “ruba”. To ne znači da biste se trebali pretvarati  kako ste okorjeli heavy metalac ili  ne silazite sa motora. Ali, ako igrate igru previše sigurni u svoje savršene manire, ispasti će te nesigurni i slabi. Ako niste nikada bar malo povisili glas ili popili koju čašu više, onda ste vjerojatno vrlo lažni. Sasvim je ok ponekad reći  fu…., ili zbijati seksualne šale i šarmantno slomiti dosadna  pravila.  Žene ne vole uštogljene tipove, koji nemaju muda učiniti nešto ludo zbog straha od odbijanja ili kritike! Ponekad je genijalno baciti se u bazen u odijelu!!

Profesionalac

Žene žele tipa koji ima cilj. Ne morate biti bogati, ali trebali biste imati posao  i ciljeve u karijeri. I to je mjesto gdje trebte pokazati strast. Tu priča ne prestaje. Žene vole muškarce koji vide i puno veću sliku, muškarce koji uz put žele pomoći svijetu i imaju druge-više ciljeve u životu. Takvi muškarci su samosvjesni, a samosvjesnost je najveći afrodizijak za žene. Žena ne može poštovati muškarca, ako on sam ne poštuje sebe i svijet oko sebe.  Ako tratite svoje vrijeme na kauču gunđajući kako je sve u k…. očito će te stvarno biti u  velikom K… kada vam vaša bolja polovica okrene leđa. Samo pazite, samosvjesnost se ne može glumiti ili ga nadomjestiti nabildavanjem ega, to je puno dublja kategoraja od slike Narcisa u jezeru.

Normalan tip

Žene kraj sebe žele muškarca koji je normalan. Znam da ovo zvuči čudno, ali žene zaista žele tipa koji je normalan i koji brine za njih. On ponekada može izaći iz okvira i biti luckast, ali to ne znači da je lud cijelo vrijeme, nepouzdan ili egocentrik.  Budite im prije svega dobar prijatelj i budite ono što jeste, bez potrebe da ju impresionirate. Tada ste najprivlačniji.

I još nešto, u svemu što radite budite džentlmen! Pridržati kaput, vrata ili stolicu i ponekada kupiti ružu, zaista ne iziskuje eksploziju moždanih stanica tek samo malo pažnje i srce puno ljubavi!!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori