Ah ta ljubav

Kakve muškarce treba čuvati za sebe

lifeX.hr

musk i zene

Ah ti muškarci. Ima ih svakakvih, neki dođu i prođu, a neki su doista posebni da ih se treba potruditi zadržati u svom životu. Možda će ovaj mali popis pomoći osobina koje su svakako poželjne pomoći otkriti pravog muškarca. Pa hajde da ih naučimo i po njima preispitamo i naše muškarce.

1. On je tvoj najbolji prijatelj

Ako jedva čekate da s njim podijeliti vijest ili je on taj kojeg želite pitati za savjet jer mu vjerujete i znate da će se potruditi naći najbolje odgovore onda set na pravom putu prema dobroj zajednici.

2. Radi stvari koje te nasmijavaju

Imali što ljepše od zajedničkog smijeha. Ako je on taj koji će se truditi da uz njega budete sretni i voli kada vam izmami osmijeh na lice, budi siguran da mu je doista stalo do vaše veze.

3. Ne osuđuje te

Slobodna si pred njim, čak i da te vidi u najgoroj verziji, kada si mamurna, razmazane šminke, čupava ili u PMS-u sa svim onim što to nosi, a on te voli i takvu i ne osuđuje te za ništa.

4. Imate učinkoviti način rješavanja problema koji funkcionira za oboje

Neki ljudi vole razgovarati  o svemu mirno, drugi trebaju odmak da bi bolje sagledali situaciju. Svako ima svoj način rješavanju problema, ako je vaš način sličan to je veća šansa da će se problemi rješavati.

5. On je tvoj najveći obožavatelj

On je ponosan na tebe i ne boji se to pokazati. Dugogodišnji odnos znači di si pomažete rasti, a ne jedni druge držati inferiornim.

6. Trudi se biti super s tvojim prijateljima

Ako te voli potruditi će se ostaviti dobar dojam i na tvoje prijatelje i neće zanemarivati te odnose.

7. Davati će ti komplimente

Vjerojatno kada ih najmanje očekuješ, u nedjelju kada hodaš kućom u njegovoj košulji onako čupava i još pospana.

8.  Pušta te da imaš svoje zasebne interese

Ništa ti neće braniti i dat će ti slobodu da imaš i svoje zasebne interese, ali na kraju dana željet će čuti sve o tome.

9. Zna slušati

Jedna od važnih osobina je znati slušati. Ako on zna i to potrudi se da ga zadržiš u svom životu.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori