Ideje

Kako ukrasiti dom s cvijećem

lifeX.hr

naslov

Proljeće nam dolazi! Kakva divna misao zar ne?  Svuda oko nas priroda se budi, tratinčice su zabijelile travnjake, krošnje su se rascvjetale, trava je zelena, a nebo tako plavo. Prekrasan prizor koji nam svima godi. Kako bi izašli iz zimske učmalosti malo razdrmajte i estetiku svog doma. Za to vam ne trebaju neke velike investicije već samo malo cvijeća.

Cvijeće je samo po sebi prekrasno, no to ne znači da ga je dovoljno samo ubacite u vazu i gotovo. Lijepo može biti još ljepše ako se malo potrudite. Kako bi vas inspirirali nudimo vam neke primjer odlično aranžiranog cvijeća.

Kao što vidite na slikama jako je važan i odabir vaze, kao i način kako će te poslagati i kombinirati cvijeće. Osim toga morate se odlučiti za boje ako vam je to bitno. Samo žuti narcisi mogu izgledati čarobno, pogotovo ako ih stavite vazu od debla, a jednako tako mogu izgledati prekrasno u kombinaciji s ljubičastim jorgovanima i limenoj kantici za polijevanje. A tek tulipani. Oni izgledaju lijepo i u običnoj staklenoj vazi kada se vidi i stapka cvjetova. Što geometrijski jednostavnija vaza to njihova ljepota više dolazi do izražaja. A tek razigrane napupale grane, njih doista možete poslagati kako hoćete, izgledaju prekrasno!

Kao i svemu, tako i ovdje bitno se je igrati. Izađite iz okvira i spojite nespojivo.

19 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

 

fotke: marthastewart.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori