Muški svijet

Kako se osvetiti bivšoj

lifeX.hr

Kada je Kevina ostavila žena uzela je sve iz kuće i ostavila mu samo svoju vjenčanu haljinu.  Kevin je u početku bio ljut i nije znao kakao bi joj se osvetio, a onda je počeo svoj bijes iskaljivati na njenoj vjenčanici. Njegove suludi ideje su ga inspirirale da počne pisati blog koji ga je u kratkom vremenu doveo do knjige  My ex-wife’s wedding dress. Kevinove liste “kako  se sve  može koristiti vjenčana haljina omražene ex” su toliko različite i nadahnute, od strašila s likom zlog Darth Vadera, mreže za pecanje, zimske kamuflaže u lovu, do slikarskog platna ili duha za halloween.  Mnogi kažu kako su njegove ideja tek dekorativne i podosta glupe, ali mušku ekipu na blogu  to nije spriječilo da se opako zabavljaju na račun pasivno-agresivnog ispoljavanja  bijesa nad jadnom haljinom. 

Što god mislili o tome, ova luda zabava je Kevina dovela do pisanja i knjige, a tko zna, ako se još jednom oženi što će biti s njim kada ga, ne daj Bože ostavi druga žena. Možda napravi i kakvu izložbu slika ili nešto slično tome.

Razvod kao što vidimo može ponekada voditi u kreativnost! Možda bi se trebali voditi Kevinovim primjerom, ako ste recimo umjesto žene ljuti na svog šefa, i to sadašnjeg, jednostavno mu ukradite sako i umjesto bijesa u sebi iživljavajte se na njegovom sakou….a onda iza toga dolazi blog, pa knjiga…. i tko zna gdje vam je kraj! Nije loše zar ne????

via: myexwifesweddingdress.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori