Kreativnost

Kako možete sami stvoriti romantični kutak

lifeX.hr

9kufer 2

Jako, jako se veselimo kada nam se jave naši čitatelji koji uživaju u stvaranju. Vrlo često je tako malo potrebno da naizgled obične stvari postanu unikatna senzacija.

S puno ljubavi i strasti prema svakom komadu koji joj dođe pod ruku naša draga čitateljica Biserka Bosnjak iz Korpivnice uživa u shabby shicu. Biserka je nezaposlena, a ljubav prema ovoj romantičnoj tehnici otkrila je prije 8 godina. Od tada joj je uređenje starih stvari hobi, a njezini prijatelji vrlo rado joj nose sve što im dođe pod ruku kako bi Biserka od toga napravila komade vrijedne divljenja.

“Ideja imam mnogo, a inspiracija su mi upravo stare odbačene  i zaboravljene stvari poput  stolica, ormara, ogledala, kofera i sl.”-kaže Biserka.

Obožava baš shabby shic jer  je jako romantičan i svakom domu daje poseban šarm i toplinu nekih starih i umiljatih dana. Zaljubljena je u cvjetne motive i likove žena, a kada ih kombinira rezultat je čaroban.

U svom domu dovoljan je samo jedan kutak uređen u ovom stilu da sve postane drugačije.

Biserka ima poruku i za sve nas:

“Moja poruka je da treba raditi ono što vas opušta i ispunjava, u čemu uživate i zaboravite na vrijeme i brige. Treba se samo usuditi i krenuti, jer svi mi u sebi imamo kreativnost!”

Što dodati nakon toga osim da pogledate Biserkinu facebook stranicu ovdje  i uživate u onome što je napravila.

shabby

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori