Interier

Kako možete napraviti vau efekt

lifeX.hr

stolice1

Kada razmišljate kako urediti svoju dnevnu sobu ili ako bi je željeli samo malo oplemeniti i osvježiti nečim novim, vrlo često ne morate učiniti puno već naći samo jedan ili dva komada namještaja koja će cijeloj sobi dati poseban ugođaj.

Kao primjer pogledajte ovu dnevnu sobu. Bez ovih otkačenih crvenih fotelja soba bi izgledala pomalo monotona i s ničim se ne bi izdvajala od ostalih. No, onaj koji je uređivao ovaj dnevni boravak upravo s ove dvije fotelje dobio vau efekt. Da bi unio balans, na police je stavio još malo crvenih detalja, a i luster se odlično uklapa u cjelokupnu sliku.

Ovdje su zanimljivi i ovi stolići, umjesto jednog velikog ima puno manjih. Osim što lijepo izgleda vrlo su praktični jer su lako prenosivi. Ako imate više gostiju lako ih je poslužiti tako da privučete stoliće gdje treba.

Možda se nekom ne sviđa ovaj stil, ili ne voli zidove i stropove obložene u drvo, ali bez obzira kojem stilu nginjali možete koristiti isti princip i po vašem ukusu pronaći dva posebna komada namještaja koji će oplemeniti cjelokupnu sliku.

Uživajte u uređivanju!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori