Trend

Kako možete biti decentni i vrlo seksi

lifeX.hr

nas

Vjerujemo da mnoge žene obožavaju trendove u odijevanju gdje mogu iskazati svoju ženstvenost i biti pomalo izazovni.

Danas imamo savršene kombinacije koje daju upravo to, prekrasnu ženstvenost, a ujedno sve ove kombinacije su izrazito seksi.   U svim ovim kombinacijama jedan dio struka ostaje nepokriven pa nježno izviruje dok se zanosno ljuljate na svojim štiklama.

Za ove kombinacije morate biti mršavi jer baš ne bi bilo poželjno pokazivati salo. U takvim slučajevima bolje je stomak pokriti, a otkriti nešto što je lijepo, pa opet možete izgledati poput milion dolara.

Dakle za one bez sala kombinacija topa sa suknjama ili hlačama je super rješenje za ovo ljeto. Ne zaboravite da suknje i hlače nisu niskog struka i da se u ovim kombinacijama ne vidi pupak već samo dio struka. I to je dovoljno izazovno.

Suknje mogu biti uske ili široke, kratke ili tik prst ispod koljena što je posebno ženstveno i mi svi glasamo za takve kombinacije.

Izaberite što vašem tijelu stoji najbolje i samo hrabro naprijed. Ako i nemate nešto tako, škare u ruke i odrežite majicu, sami doradite ono što već imate.  A svakodnevno po 100 trbušnjaka neće biti na odmet, možete vi to!! 🙂

 

DRA-WS28_V1 ENDR-WS15_V1

 
RONR-WS184_V1 RACH-WS496_V1
LUCP-WS2_V1 LOVF-WS344_V1 ENDR-WS3_V1 ASIL-WS20_V1 ASIL-WS19_V1

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori