Trend

Kako izabrati haljinu za sebe

lifeX.hr

Svaka žena bez obzira na dob, stil, izgled i kile bar nekada poželi obući lijepu i ženstvenu haljinu. A kako nam ide doček Nove godine eto pravog trenutka da zablistate u jednoj pravoj koktel haljinu.

No, prije nego što krenete u kupovinu pogledajte se u ogledalo (iako to već svaka žena zna) i definirajte što je to na vašem tijelu lijepo, a što je ono manje lijepo. Nemojte biti suviše kritični pa zaključiti kako ništa ne valja, jer to definitivno nije točno. Svaka žena na svom tijelu ima lijepih i manje lijepih dijelova.

Ako imate lijepe duge noge, onda je to ono što trebate otkriti, dakle vaša koktel haljina treba biti minica, ako vaše tijelo nema tako savršeni struk, anda vaša koktel mini haljina nikako ne smije naglašavati struk nego taj dio mora biti skriven u haljinu.

Ono što je jako bitno, kada dođete u trgovinu ne birajte haljinu koja vam je lijepa sama po sebi i kaoja savršeno stoji lutki u izlogu. Vi trebate haljinu koja savršeno stoji vašem tijelu i ta će haljina na vama biti najljepša, to što je neka haljina predivna na vješalici vama ništa ne znači.

Još jedno zlatno pravilo ukusnog oblačenja koje vrijedi i za koktel haljine, nikako ne pretjerujete u otkrivanju, ako imate vruću minicu, nemojte imati i vrući dekolte. Budite atraktivne ali nikako ne i vulgarneŽena uvijek mora ostati dama.

Pripazite i na sandale, uskladite ih sa stilom haljine. Visoke potpetice su predivne, no ako ne znate hodati u njima nikako ih ne nosite. „Nabijanje“ na visokim potpeticama što se, na žalost, može vidjeti kod mnogih žena ako navečer izađete van, narušuje kompletnu vašu sliku, i koliko god vaša haljina  na vama savršeno izgledala, cjelokupna slika vas će biti potpuno nagrđena tim neženstvenim, neandertalskim hodom. Vježbajte hodati, to je nešto što se da naučiti, a onda uživajte u svojoj ženstvenosti i visokim potpeticama.

U galeriji vam nudimo BCBG MAX AZRIA predivnih koktel haljina za svaku siluetu. Svaka haljina nešto otkriva, a nešto skriva na tijelu, a vi se pronađite u nekoj od njih.

I još jedna napomena, nikako ne zaboravite i onu staru Hollywoodsku dužinu, prst ispod koljena. Ona će vam dati dodatni dodir ženstvenosti.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori