Arhitektura

Kako iskazati ljubav Naomi Campbell

lifeX.hr

Spaceship08

 

Neki muškarci doista znaju iskazati ljubav. Netko to napravi ružom i poljupcem, a netko, pogotovo ako je milijarder, vilom. Zapravo ovo što vidite teško bi se nazvalo vilom, kućom još teže, možda bolje nekom spaceship građevinom.

Ovo čudo od arhitekture nalazi se u Rusiji u mjestu Barvikha i predstvlja poklon Vladislava Doronin svojoj voljenoj Naomi Campbell. Dakle, tu futurističku rezidenciju dizajnirala je slavna Zaha Hadid. Nismo sigurni tko je tražio da kuća sliči na Enterprise, možda slavna Naomi obožava SF filmove pa je htjela i sam živjeti u svemirskom svijetu, ili joj je ideja da zavede i neke iz drugih galaksija, tko će znti.

U ovoj građevini poseban je 22 metara visok toranj s kojeg se savršeno vidi okolni krajolik pun borova i breza. A vjerujemo da je s tih prozora čaroban i zalazak sunca da par može uživati u romantici na potpunoj spaceship osami i brojati zvijezde.

Građevinski radovi su gotovi, a sada treba sve to namjestiti. Priznajemo vam da se jako veselimo slikama interijer. Zamislite samo kako će to tek izgledati!

Eto, što se sve može kada si Naomi Campbell!

no images were found

via: 4homedecoration.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori