Muški svijet

Jeste li vidjeli auto koji mijenja boje

lifeX.hr

bugati

Danas kao što vidite tehnika može sve pa i mijenjati boju automobila. Kakav trik se skriva iza toga, ne znamo, ali ovo izgleda fascinantno.

 

Ovaj Bugatti Chiron  bio je prikazan na zatvorenom događaju u Ženevi na kraju Ženevskom međunarodnom autosalona (GIMS 2016). Prezentacija automobila koji mijenja boju više je nego magična, ali i bez obzira na ove boje legendarni automobil  pravi je magnet za svačije oči gdje god se pojavi. Izgleda senzacionalno, a takva mu je i cijena, baš senzacionalna. Vjerovali ili ne  počinje s 2,4 milijuna eura.

Ne znamo gdje živ takvi i čime se bave. Možda da dođu malo do nas i da vide kako ljudi teško zarađuju i 2.000,00 kn ili da odu do granice Grčke i vide svu onu djecu u blatu, gladnu i bolesnu možda bi shvatili da na svijetu postoje važnije stvari od auta od 2 milijarde eura….ili možda ni tada ne bi shvatili. Srca bogataša očito su imuna na svijet oko sebe, njima je njihov novac jedini Bog kojim se mole.

A da se još malo vratimo autu, njegova najveća brzina je preko 450 km/h. Max brzina na brzinomjeru je 500 km / h. Vozilo ima W16 1500 KS. Max okretni moment 1600 Nm pri 2000-6000 okretaja u minuti. Ubrzanje od 0 do 100 km/h za manje od 2,5 sekundi.

Dakle, auto je prava zvjerka, samo ne znamo gdje se može voziti, ova brzina je na normalnim cestama nezamisliva, ali očito nekima ni to nije bitno, ionako oni kupuju osjećaj moći što ovako nešto mogu imati. Gledajući s druge strane to samo kazuje koliko su u sebi mali jer se moraju kititi vanjskim moćima.

Dragi muškarci, hajd’  budi frajer u nekom domesticus vulgaris autu. Ako si tu frajer, e onda si stvarno frajer i ne trebaju ti ovakva šarena “oktanska perja” da bi imao moć. Prema tome ne zamarajte se ovim milijardama!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori