Trend

Jeste li spremni za Attitude? On je!

Nova kolekcija lepršavosti s potpom ALDUK

lifeX.hr

Evo nam sunca, pa drage dame jeste li spremne za lepršave haljine, gole ruke, senzualne izreze, lakoću postojanja, jeste li spremne pokazati svoj osebujan, ženski stav?

Ako niste, vjerujemo da kada pogledate novu kolekciju brenda ALDUK da ćete biti. 

Nova kolekcija kratkih, koktel, midi i dugih haljina te suknji, kombinezona, topova i hlača za proljeće/ljeto 2018. broji čak 46 modela koji su već dostupni u dizajnerovom showroomu u Zagrebu, a uskoro i na web stranici alduk.hr.

Nove teksture, svjež kolorit i prepoznatljiv Alduk potpis okosnica su kolekcije naziva “Attitude” koja slavi žensku samouvjerenost u svakom pogledu, ali i prenosi raznovrsnu paletu emocija i snažnog stava izvrsno prikazanih kroz vizuale u režiji fotografkinje Jelene Balić.

“Inspirirani pročišćenim, gotovo sirovim stilom devedesetih, stvorili smo svježu i cool modnu kampanju čiste pozadine, ogoljenu svih suvišnih dekorativnih elemenata koja stavlja naglasak isključivo na odjeću, njenu teksturu, boju, detalje, vez i pokrete manekenke.” ponosno je izjavio Alduk.

Lice u ogledalu: Ivan Alduk

A kako ne bi bio ponosan kad pogleda “svojih ruku djelo” savršeno uklopljeni u ovu odličnu kampanju za koju su uz njega zaslužni i:  Photo Jelena Balić, Make-up: Dajana Pajkić, Hair: Mijo Majhen, Model: Suzana Horvat.

Drage dame, vjerujemo da i vi baš kao i mi sve s ove strane jedva čekamo zakoračiti sunčanom stranom ulice u jednom od ovih modela.

Bravo Ivane!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori