Kreativnost

Jedan stolić, a 4 nove ideje

lifeX.hr

stari stol nova ideja1

Možda imate negdje doma stari stolić koji vam baš i ne izgleda primamljivo? Bilo bi lijepo da ga imate jer pogledajte samo što od njega može nastati.

Zaista se možete poigrati. Ukoliko volite cvijeće možete ga pretvoriti u cvjetnu rapsodiju. Noge stole uskladite sa zidom, a ovdje imate još jednu genijalnu ideju, a to je obješeno cvijeće po zidu. Možete koristiti i umjetno cvijeće pa će vaš zid zajedno sa stolom dugo biti lepršavi i cvjetni.

Ako niste za tu ideju ubacite malo shabby chica i stol obojite u željenu boju te doraditi da dobijete rustikalni stil. I u ovoj varijanti kombinirajte stol sa zidom, neka sve bude u nekom starom stilu. odlično će se nastaviti stare fotke ili stare stranice knjige.

Ako vam stol baš i nije potreban, ovaj stolić prepilite na pola i dobiti će te police. Možete ih staviti jednu na drugu i pričvrstiti na zid, ili jednu uz drugu igrajući se bojama. Svakako neka ta polica postane dio zida. Kao što vidite da se zelena boja kvadrata na zidu nastavlja na policu. Zanimljiva ideja, jer zašto bi sve trebalo biti obično!

Vjerujemo da ste se zainteresirali ovim idejama, pa kist u ruke i stvorite si kutak za pamćenje.

stari stol nova ideja

stari stol nova ideja1

stari stol nova ideja2

stari stol nova ideja3

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori