Ah ta ljubav

Izračunajte i pogledajte kakva je vaša veza

lifeX.hr

broj

Volite li matematiku uživat ćete u numerologiji. Brojke su čarobni alat koji otkriva puno toga.

Da bi otkrili kakav ste par za početak dovoljno je da zbrojite svoje bioritamske brojeve. Ako ste recimo rođeni 23. 4. tada je vaš bioritamski broj 2+3+4=9. Ovaj broj određuje svakodnevno ponašanje, temperament, kao i obrazac ponašanja u interakciji s okolinom. Pokazuje sposobnosti i težnje.

A sada pogledajte kako se međusobno slažu dva bioritamska broja. Ako je vaš bioritamski broj 9, a partnerov 6 onda je vaš zbroj 15= 1+5=6. Ovaj broj ukazuje na to kako će se partneri ponašati u vezi i kako će vaš brak izgledati.

Zajednički broj 1
Dosta povoljna i uspješna kombinacija. Imaju šansu realizirati svaki projekt koji zamisle jer se vode više razumom nego srcem. Ukoliko ih podržavaju osobni brojevi, ovo je veza koja vremenom postaje sve kvalitetnija i počiva na međusobnom poštivanju.

Zajednički broj 2
Kako dvojkom vlada Mjesec, dosta je nestabilnosti i promjena u ovoj vezi i uvijek neko nekoga iskorištava. Ovo je slabija sudbinska veza ali se iz nje ne može izaći bez obzira što jedan od partnera uvijek pati. Vremenom se gubi na emocijama i iskrenosti i par se vrti u začaranom krugu.

Zajednički broj 3
Ovdje se emocije kreću od euforije do apatije, stalno je prisutna promjenljivost, pa nikada nije dosadno. Nije ni čudo kad se zna da trojkom vlada Jupiter, koji donosi promjenjivu kvalitetu, ali donosi i sreću. Ako su i sudbinski brojevi naklonjeni ovo može biti zanimljiva veza.

Zajednički broj 4
Ovu je vrlo stabilna veza, pogotovo ako prođu prvih 7 godina. Četvorkom vlada Saturn tako da je veza čvrsto na zemlji, proračunata i stabilna.

Zajednički broj 5
Prilično liberalna veza s puno slobode. Ne gnjave jedno drugog i vrlo su tolerantni. Čak i ako raskinu ostaju u dobrim odnosima jer su se iz veze izvukli bez previše boli. Peticom vlada Merkur, poznat po lakoći komunikacije.

Zajednički broj 6
Ovo je vrlo skladna veza. Nije ni čudo kada šesticom vlada Venera, planet zajedništva, ljubavi i skladnih odnosa. Kada nema vanjskih faktora koji ih ometaju oboje se trude da veza bude što uspješnija. Ponekad može biti malo dosadna.

Zajednički broj 7
Sedmicom vlada Uran. Kada je u pitanju intelektualna ili filozofska sfera, odlično se slažu. Kada je, pak, u pitanju svakodnevica i sitnice tu je već malo teže. Preporuka za ovu vezu je što iskreniji odnos i ne bježanje od problema.

Zajednički broj 8
Među njima vlada jaka strast i privlačnost. Kada se pogledaju dobre i loše strane, one dobre ipak prevladavaju. Mala, ali korisna preporuka: razmirice razriješite u krevetu, pogotovo ako u zbroju osobnih brojeva imate dvojku.

Zajednički broj 9
U ovoj vezi ima mnogo iskri koje ponekad znaju prerasti u požar koji se teško gasi. Ali na svu sreću zbog utjecaja Jupitra razmirice se završe happy endom.

VEZE ISTIH BROJEVA
Broj 1 (5+5)
Dvije petice trebaju slobodu i dinamiku, pa se oko toga treba i potruditi. Što više izlazaka, druženja, putovanja, ali svatko od partnera treba i prostora samo za sebe.

Broj 2(1+1)
Najbolja slika ovog odnosa je dva ovna na brvnu. Ne popusti li jedan, odnos puca. Pa kada se nađu dvije jedinice u vezi svakako bi bilo dobro da malo obuzdaju ego. Iako je sudbinska veza nije idealna i partneri se trebaju zajednički mijenjati i prilagođavati.
Broj 3 (6+6)
Bioritamske šestice su najšarmantnije i vole sve što je vezano za ljubav i emocije. Tako će si partneri međusobno ugađati, a dom i obitelj su im vrlo važni. Mali je problem što su oboje pasivni i teško ih se pokrenuti. To je prostor gdje trebaju raditi.

Broj 4 (2+2)
Ova kombinacija je odlična za poslovne partnere jer oboje mogu jedno drugo motivirati u poslu, ali kada je u pitanju ljubav onda je malo teže. Dvojke uvijek nešto sputava, pa si s vremenom mogu postati teški.

Broj 5 (7+7)
Dvije sedmice su odlični prijatelji, mogu dugo pričati i razmjenjivati mišljenje. No u intimnim odnosima oboje su vrlo zatvoreni i jako uvredljivi što može biti pogubno za vezu. Odlična kombinacija za bilo kakvu vrstu kreativnog posla.

Broj 6 (3+3)
ovo su osobe koje puno obećavaju i planiraju, ali kada to treba realizirati aktivnost im nije jača strana. Osim toga dosta su impulzivni, pa netko u tom bijesu može zalutati i u nevjerstvo. Ovdje netko mora malo popusti i imati više tolerancije, a tko će to biti pokazat će sudbinski broj.

Broj 7 (8+8)
Numerolozi kažu da bi ovu kombinaciju trebalo izbjegavati. U ovoj kombinaciji vlada opuštenost, lijenost i pomalo nezainteresiranost. Oboje vole seks, moć, novac i po nekom nepisanom pravilu misle da su drugi tu za njih, a ne oni za druge.

Broj 8 (4+4)
Puno bolje za poslovno partnerstvo jer su bioritamske četvorke okrenute ka praktičnom i materijalnom, a na emocijama su teške. Financijski stabilna veza uz puno rada, no i za to se potrebno potruditi.

Broj 9 (9+9)
Oboje su jaki, izdržljivi i mogu napraviti čuda, jedino što nikako ne mogu je jedno drugom predvidjeti poteze jer su oboje zagonetni. S jedne strane to i je vrlo izazovno. Stalno su u nekim raspravama, ali one su više motivacijske kako bi se pogurali u postizanju boljeg. Ako još i sudbinski brojevi podržavaju ovu posebnu vezu onda se može reći da je ona dobitna kombinacija.

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori