ostalo

Isključi probleme – uključi glazbu jer čeka vas Hauser u Lisinskom

“Isključi probleme – Uključi glazbu” slogan je novog Off ciklusa Zagrebačke filharmonije koji počinje u dvorani Lisinski, a u petak 6.10. otvara ga ni više ni manje nego “čarobnjak violončela”, jedan i jedinstveni Stjepan Hauser iz 2Cellos.

Ovaj novi i uzbudljivi koncertni ciklus donosi čak 7 pravih glazbenih poslastica, a nakon Stjepana očekuju nas među ostalim i kraljica sevdaha Amira Medunjanin, potom rock opera Jesus Christ Superstar u koprodukciji s Kazalištem Komedija, kao i glazba iz animiranih filmova Walta Disneyja, koji će vam doista omogućiti da “isključite” probleme i “uključite” ono što svi vole – dobru glazbu.

Stjepan Hauser s nestrpljenjem očekuje solistički nastup uz Zagrebačku filharmoniju u Off ciklusu te najavljuje sasvim poseban program “najemotivnije i najljepše glazbe ikad napisane”, dodajući da će ga svi koji ga poznaju kroz 2Cellos sada imati priliku doživjeti i u ponešto drukčijem, a opet zanimljivom glazbenom svjetlu.

I dok Stjepan bilježi najnovije uspjehe s 2Cellos na turneji po Sjedinjenim Državama, u Zagrebu se već uvelike pripremaju za koncert i bogati program koji će donijeti i više poznatih filmskih tema (Forrest Gump, La La Land), brojne simfonijske uspješnice i velike klasične hitove od Piazzolle do Rodriga.

Stjepanu Hauseru i Zagrebačkoj filharmoniji pod vodstvom austrijske dirigentice Elisabeth Fuchs u dvorani Lisinski pridružit će se i Djevojački zbor Zvjezdice, slovenska violinistica Lana Trotovšek te naš međunarodno priznati gitarist Petrit Çeku.

“Nekima fora, drugima neobično, svakako zanimljivo i garantirano drukčije… U svakom slučaju OFF!”, zaključuju organizatori te najavljuju večer za dugo pamćenje. Isključite stoga televizore, kompjutore i mobitele i uđite u svijet Off ciklus!

Facebook komentari

  • Podijeli ovaj post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *