Hoteli/restorani

Indija kakvu ne viđamo često

lifeX.hr

Kada kažemo Indija, odmah pomislimo na duge prenapučene ulice, prljavštinu, puno jadnih i siromašnih ljudi ali bogati duhom i unutrašnjom snagom, no nije samo to Indija, ima ona i drugu stranu medalje kao što su materijalno bogatstvo, lude prostore i ekstra-moderan dizajn.

Upravo tako nešto ludo i dobro predstavlja restoran Smokehouse Room u New Delhiju. Na ovaj restoran se nadovezuje i noćni klub zvan SHRoom. Ovaj novi projekt je otvoren u blizini Qutub Heritage kompleksa. Dizajnersku palicu su imali Busride Design Studio , a cijelu priču su zamislili u tri posebne ali povezane cjeline. Glavna ideja dizajna bila je osmisliti nešto dovoljno funkcionalno i fleksibilno, a opet potpuno umjetničko i futurističko. Kako bi dominirali oblici, arhitekti su se odlučili za bijelu boju, koja je vrlo zahvalna za igranje sa svjetlom. U noćnom klubu uživanje je savršeno u potpunom audio-vizualnom spektaklu. Čak i da samo sjedite i gledate, super ćete se zabavljati!

Restoran ima 40 sjedećih mjesta i svojim gostima nudi mogućnost uživanja u starim tradicionalnim jelima obojenim u moderne začine.

Kada odete u Indiju i kada poželite dah zapada Smokehouse Room čeka na vas svom svojom bjelinom, organskim dizajnom i dahom budućnosti!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori