DomProdukt

Imate li svoj workstation?

lifeX.hr

Za kompjutorom provodite sate i sate i već ste potpuno slomljeni od svih varijacija sjedenja i ne sjedenja. Ako je takva situacija, vi ste pravi kandidat za nabavku vlastiog workstation. Dizajneri su već sve osmislili, nešto vrlo luksuzno, ergonomski, stajliš, a vi samo trebate izabrati što se to poklapa sa vašom osobnošću!

Ne, ovo nisu bubnjevi iako vam se može činiti na prvi pogled. Ovaj workstation je namijenjen pravim hedonistima koji dok rade vole imati oko sebe razne gickalice, vodu, mobitel, kavu naravno, možda neke neophodne papire, pizzu ili neki drugi slasni komad, zapravo izbor dodatnih sitnica koje vam trebaju dok radite ostavljamo vama na izbor. Sa ovako dizajniranim mjestom, sigurni ste da će te sve što vam treba imati na dohvat ruke, pa možete raditi satima i ne micati se nikuda. Bilo bi poželjno da je tu negdje ugrađen i neki mobilni WC koji bi produžio vrijeme „ne micanja“ sa mjesta. Vjerujem da će naredna generacija ovog Corner V1 Computer Deska biti poboljšanja i sa takvom nekom inovacijom.

Da, ovo stvarno podsjeća na zubarsku stolicu, al ne brinite nije zubarska stolica, a nije niti ikakva fitnes sprava već pravo mjesto za zavaliti se i uživati. Ovdje ne samo da možete raditi ,relaksirani i opušteni, možete igrati igrice ili gledati neki dobar film. Ovako u poluležećem položaju biti ćete inspirirani na mnoge stvari pa se duboko nadamo da će vaš posao naprosto procvijetati zbog raznih inovacija koje će vam pasti na pamet.

Sada nešto za ljubitelje sci-fi filmova, Gravitonus Ergonomski Workstation! Dok radite činiti će vam se da ste u bestežinskom stanju. Ovaj sustav iz svemirskog doba dizajniran da bi vama ugađao dok pilotirate svojim putem u  sretniju budućnost. Bilo da radite, mislite ili se igrate, ovaj sustav će poboljšati vaše zdravlje i produktivnost. Ovdje stvarno imate sve, klima uređaj  i grijače, ako vam zatreba topline, zvučni sustav (5.1 za one kojim ovo nešto znači) i subwoofere koji su integrirani u naslon, za dodatnu senzaciju. Definitivno vam u ovom čudu neće biti jasno da li stvarno radite ili plovite svemirom!

Ah, ovo je genijalna stvar za prave lijenčine kojima je jedna od najgorih stvari ujutro se ustati iz kreveta. Sada se više ne morate patiti oko toga, možete slobodno ostati zavaljeni u krevet i biti produktivni!  A imate i tri ekrana, na jednom pratite svoju najomiljeniju seriju, na drugom  puštate si spotove s you tuba, na ovom srednjem kao nešto i radite! Zar to nije čarobno!!

A sada nešto vas kojima je zaista vrijeme novac! Kako bi zadovoljili sve vaše potreba s ovim strojem jednim udarcem, dvije muhe, radite i trčite….i što više radite više ste fit. Ovo je nešto što bi vjerojatno jedan od naših velikih gradonačelnika htio u svom uredu…radi i sprema se za maraton, a sve u isto vrijeme! Gotovo nezamislivo!!!

 Ako ništa od ponuđenog ne zadovoljava vaše prohtjeve, ili sve ovo zadovoljava vaše prohtjeve ali stanje u vašem novčaniku ne zadovoljava mogućnost da si zadovoljite te prohtjeve, ima još nešto i gotovo ne košta ništa, a ergonomski je do  j…..!

 fotke:trendzinfo.blogspot.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori