Kreativnost

Od rasparenih šalica do genijalnog lustera

lifeX.hr

ss

Šalice redovito razbijamo i često nam se zna dogoditi da nam ostanu u potpunosti rasparene. Mada je danas to baš cool, pogotovo ako nam je nešto ostalo još od naših baka, pa kada vam dođu frendovi na kavu svatko ima svoju šalicu da ne dođe do zabune.

Ali šalice ne moraju služiti samo za ispijanje kave ili čaja. Sa spretnijim muškarcem u kući vrlo lako možete od svih tih rasparenih šalica napraviti svoj jedinstveni i unikatni luster koji će imati svoju priču, odnosno vašu priču. Osim što će biti lijepo i posebno, tako će te stare uspomene držati u potpuno novom sjaju.

Zar to ne bi bilo lijepo?

Ako ste od onih koji su sve stare stvari odavno pobacali, a ima nas takvih koliko hoćete, eto nama ništa drugo ne preostaje nego ravno na neki sajam starina. Još uvijek se toga nađe i nije pretjerano skupo. A može se otići i u sve ove silne šoping centre i kupiti nešto novo što će se dizajnom savršeno uklopiti u ambijent stana.

Kada budete radili, samo pažljivo izbušite rupe da vam šalice ili tanjurići ne puknu. Kroz rupe provucite grlo za žarulju. Struju ne dirajte, neka sve to neki dobri meštar pospoji kako treba.

I eto vaš luster je tu!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori