Ideje

Ideje za raskošan blagdanski stol

lifeX.hr

jstol uskrs11

Približava nam se Uskrs. To je vrijeme kada se naši najmiliji skupljaju oko stola u radosti i veselju. Zašto onda to mjesto ne bi posebno uredili. Za to vam ne treba puno novca, tek malo ideja i vrijedne ruke.

Sve počinje od ideje. Neki žele šareni stol, a neki ostaju samo u bijeloj boji ili kombiniraju dvije boje, često žuto i bijelo ili bijelo i zeleno. Dakle prvo odlučite koje će te boje koristiti. Najlakša odluka će biti ako zavirite u ormar i vidite kakav stolnjak imate.

Ako imate šarenu varijantu, nabavite stolnjak u bojama. Kombinirajte s bojom tanjura. Ako su vam tanjuri šareni onda se odlučite za stolnjak s manje boja, a ako imate bijele ili staklene tanjure stolnjak može biti šaren. Kupite salvete da idu uz stolnjak. Koristite jaja u boji kao ukras i puno poljskog cvijeća ili tulipana. Kada radite šarenu priču bitno je uskladiti boje, međusobno ih složiti , inače će te dobiti pravi kič.

Varijante u dvije boje možda su ipak jednostavnije i sigurnije ako vam ukus nije istančan. Ne zaboravite iz prirode uzeti suhih grana. One malo deblje možete staviti u vazu pa po njoj objesiti pisanice, a od onih tanjih napravite gnijezda. U žuto bijelo kombinacije koristite narcise i žute tulipane u svim varijantama. A u zeleno bijeloj čak i trava u lijepim lončićima će izgledati posebno.

Ne zaboravite se poigrati sa salvetama i lijepo ih složiti. Pogledajte neke od ideja na našem portalu ovdje. I to je to, vaš stol će izgledati veličanstveno kako dolikuje blagdanu i ljubavi svih onih okupljenih oko njega.

Uživajte i budite sretni!

stol uskrs

stol uskrs1

71735237.jpg

stol uskrs3

stol uskrs4

stol uskrs5

stol uskrs6

stol uskrs8 stol uskrs9 stol uskrs10

 

stol uskrs12

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori