Hoteli/restorani

I mi imamo najbolji hotel na svijetu

Heritage Hotel Antique Split pravo malo blago usred Splita

lifeX.hr

Turizam je odavno postao puno, puno više od ugodno-prosječne hotelske sobe .  Danas je sve bitno, atmosfera, interijer, usluga, pogled s prozora i sve one male sitnice koje slici daju začin. Kada se sve to posloži baš onako kako treba može se napravit čudo.

Ako se nađete  u splitskom Getu, u samom srcu Dioklecijanove palače, potražite mali obiteljski hotel po imenu Heritage Hotel Antique Split, jer upravo se on našao u impresivnom društvu najboljih hotela na svijetu.

Prestižni izbor World Luxury Hotel Awards i ove je godine u trideset kategorija odabrao najbolje hotelske smještaje diljem svijeta, bilo da je riječ o boutique hotelima, gourmethotelima, romantičnim otočnim resortima ili pak planinskim ili wellness smještajima.  Nagrade se dijele  u kategoriji državnog, regionalnog, kontinentalnog i globalnog hotela.

Lijepo je dobiti nagradu u bilo kojoj kategoriji, ali kada se dobije nagrada  na globalnoj razini onda je to pun pogodak. Upravo je takvu nagradu dobio  je Heritage Hotel Antique Split.  Tristo tisuća online glasača odlučilo da je ovaj hotel najbolji upravo na svjetskoj razini.

Mali je to hotel iza kojeg se krije jedna splitska obitelj koja posebnu pažnju pridaje gostoprimstvu i detaljima zbog kojih se gosti osjećaju ugodno. Da u tome uspijevaju otkrivaju i brojne pozitivne recenzije koje zadovoljni gosti ostavljaju na svim online platformama. U klasu heritage hotela ovaj splitski pripada zbog svoje lokacije, odnosno palače koja se nalazi pod zaštitom UNESCO-a. Uređenje hotela kombinacija je modernog i antiknog, dok izvorni kameni zidovi u sobama sve goste ostave bez daha. Ako se svemu doda još i  spektakularni pogled na Peristil ili Katedralu sv. Duje onda nije ni čudno što je hotel pomeo konkurenciju.
Bravo, i velike čestitke!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori