Hoteli/restorani

Hotel koji mami uzdahe

lifeX.hr

5

 Opet smo naišli na jedan zapanjujuće lijepo uređen hotel . Ovaj puta i nije tako daleko od nas. Moramo otputovati u Portugal, tek nešto manje od sat vremena vožnje od Lisabona i blizu Santa Cruz plaže gdje se na obali  nalazi ovo predivno zdanje, hotel Areias do Seixo. Hotel je zaista pravo dizajnersko osvježenje. Moramo vam priznati dok smo gledali ove slike samo se čuo uzdah oduševljenja. Tamo je sva tako  usklađeno i estetski dovedeno do savršenstva, i naravno sve je u zadnjem dizajnerskom trendu.

Projekt je rođen i odrastao u harmoniji s okolišem,  sva pažnja se usmjerila  na korištenje obnovljivih izvora energije i prirodnih resursa. Kamen, drvo i staklo prevladavali su u izgradnji hotela s primamljivom i inovativnom arhitekturom. Ovo je zaista relaksirajuće i romantično mjesto stvoreno nadahnućima iz marokanske i indijske kulture, kao i savršenim kontrastom između sofisticiranih i rustikalnih elemenata. Svaka soba je uređena drugačije i pružanja snažno osjetilno iskustvo i drugačiju priču života.

Pitali smo se gdje su sve pronašli ove predivne komada drvenog namještaja i ukrasa. Stolice, police, okviri, stalci, držači i sav ostali namještaj jednostavno mami dah. A pogledajte samo onu stolicu u kupaonici, pa zar nije fascinantna?

Ako ste u Portugalu, pa bacite pogleda na ovaj hotel ili si priuštite boravak u njemu i uživajte!

22

via: homedsgn.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori