Trend

Haljina za princezu Dior vs. Alduk

lifeX.hr

 

Dolazi nova godina i mi žene bez obzira gdje slavimo razmišljamo o tome što obući na sebe. Nešto crveno, malo sjaja, nešto ženstveno, divlje, možda crna mala haljina…. toliko pitanja.

Naravno da izbor mjesta uvelike ovisi i o izboru novogodišnje garderobe, no to ne znači ako doček Nove godine slavite na nekom privatnom partiju ne možete imati na sebi lijepi komad odječe. Zapravo dajte si mašte i zablistajte. Sve je dozvoljeno, pa ovo je luda novogodišnja noć i neka bude ludo! Ne zamarajte se konvencijama i pravilima, večeras budite princeza i briga vas za sve.

A kada smo već kod princeza, mislim da svaka žena žudi da barem jednom u životu obuće haljinu iz bajke i zaista postane princeza. Za kraj ove godine samo za vas smo izdvojili dvije bajkovite haljine za prave urbane princeze. Jedna haljina napravljena je od ruke mladog hrvatskog dizajnera Ivana Alduka. U njoj se nalazi 35 metara crnog tila i izgleda božanstveno, snažno i moćno. Haljina iz snova!

Druga haljina dolazi iz Diora. Na njoj se u slapovima njišu veličanstveno izrađene draperije u veselim pastelnim bojama i sunčano narančastom. Zapravo divno je vidjeti cijelo stvaranje jedne takve haljine, koliko je tu truda, ljudi i investiranja da bi se na kraju pokazala u svom svojem sjaju.

A koja je vama ljepša, koju bi haljinu više voljeli prošetati na vašem tijelu?

  

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori