Trend

Duge trepavice za zavodljivi pogled

lifeX.hr

Ništa tako lijepo ne krasi ženski pogled od dugih, gustih trepavica. Maskare i umjetne trepavice sigurno će pridonijeti tom dojmu, no ako želite da i prirodno budu lijepe i duge morate ih njegovati. Uobičajena ženska rutina večernje njege odnosi se na kremice za lice i vrat, te predjele oko očiju, a trepavice ostaju zanemarene.

A znate li koju torturu radite nad njima svakodnevno skidajući maskaru. Zato nikako ne bi bilo loše kada bi i tim lijepim očnim draguljima podarili malo njege i nahranili ih.

Naravno,  prvo i osnovno pravilo je da nikada ne idete na spavanje dok niste skinuli šminku i debele slojeve maskare. Nakon toga možete na trepavice staviti malo maslinovog ulja preko i otstaviti preko noći.

Vitamin E je još jedan sastojak koji je potreban trepavicama za rast. Stručnjaci preporučuju ujutro i navečer „okupati“ trepavice u vitaminu E.

Kao što znate ricinusovo ulje je idealno sredstvo za brži rast kosa,  i jednako tako odlično ulje za njegu trepavica.  Najbolje je da napravite mix, 1 žlicu ricinusovog ulje, s pola žlice ekstrakta od vanilije. U to umočite čistu četkicu za trepavice i dobro ih namažete.

Budite uporni, jer rezultat neće doći preko noći. Stvorite rutini njegu trepavica i njegujte ih svakodnevno. Minutu dvije nije neko vrijeme koje ne možete odvojiti , a s vremenom vaš će pogled postajati baršunastiji i zavodljiviji.  A zbog  toga se sve ovo i isplati raditi, zar ne?

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori