Šareno

Druga strana zločinačkog uma

lifeX.hr

Da li su vas ove slike raznježile, psi, cvijeće, priroda, sve puno neke tihe sjete i topline?! Sviđa vam se?? A da li o slikama jednako mislite i kada znate da su nacrtane od strane najomraženijeg zločinca naše povijesti, Adolfa Hitlera? Da, ne?

Koliko su se puta svi pitali što bi bilo da je Hitler primljen na likovnu Akademiju, da li bi svijet bio pošteđen holokausta i ostalih njegovih bolesnih ideja?

Razmišljajući o tome ne možemo da se ne upitamo koje to sve potencije postoje u svima nama,  zar je moguće da jedna osoba može imati i takve krajnosti u sebi kao što su biti umjetnik i biti zločinac!! Sve skupa zvuči suludo zar ne?

Kvantni fizičari već dugo pričaju o bezbrojnim mogućostima i scenarijima koji se odvijaju u paralelnim svemirima, a što će se od svega realizirati ovisi  samo o nama i našem odabiru! Ako to uzmemo kao činjenicu onda je na nama velika odgovornost da od svoga života napravimo savršenu rapsodiju ljepote.

Što kažete? Pazite na svoje misli i odabire, kako bi scenario u vašem filmu bio jedna velika ljubavna avantura čistoće i istinitosti!

 

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori