Ideje

Dosadila vam je vaša kuhinja, ne kukajte već napravite ovo

lifeX.hr

 

Zašto bi kuhinje trebale biti klasične i jednobojne, baš onakve na kakve smo do sada navikli. Možda je vrijeme da i njih malo razigramo i to bez puno novca.Ako vam je vaša kuhinja dosadila, ne kukajte već zasućite rukave.

Kako to izgleda, pogledajte na ovim slikama. Ako vam je dosadašnja kuhinja dosadila, malu ju ukrasite. Ne za to ne trebate kupovati novu kuhinju, već samo doraditi onu koju imate. A što bi vam za to trebalo?

Nabavite naljepnicu koja vam se sviđa i nalijepite ju gdje vam se sviđa. Ako imate nešto posebno možete dati sami napraviti naljepnice po svojim dimenzijama fronti i motivu. Fronte koje želite promijeniti skinite i sa njih skinite ručice. Na frontu zalijepite naljepnicu. Da bi sve izgledalo savršeno na naljepnicu treba staviti bezbojnu epoksi smolu. Kada se smola posuši,  fronte vratite na svoje mjesto i postavite ručice koje mogu biti drugačije od ostalih. I posao je gotov! Sa par novih fronti vaša kuhinja će izgledati potpuno drugačije i novo, a vi ćete uživati kad god bacite pogled na nju.

Uživajte u stvaranju!

 

kuhinje

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori