Interier

Dolje bijeli stropovi!!!

lifeX.hr

 U našim životnim prostorima obraćamo pažnju na boju zidova, namještaj, lampe,  lustere, detalje i najmanje sitnice ali nekako se čini da o stropovima gotovo da i ne razmišljamo, barem ne na onaj kreativni način. U našim glavama imamo paradigme koje kažu kako su stropovi 99,99% u bijeloj boji i to je to. Eventualno se poigramo sa rasvjetom i u većini slučajeva to je kraj naše „stropovske domišljatosti“.

A da li to stvarno mora biti tako??

Naravno da ne mora, i stropovi mogu biti jednako tako zanimljivi i raskošni kao i bilo što drugo u stanu, i nikako, ama baš nikako ne moraju biti samo obična bijela ploha sa koje visi luster.

Prije svega, stropovi trebaju biti produženi stil sobe, i kao takvi mogu  podnijeti sve varijacije, boje, šarenila ili pak jednostavnosti. Na njega možete lijepiti tapete, slikati, bojati u sve moguće boje igrajući se raznim tehnikama, dodavati bordure, reljefe, ogledala, mozaike….!

Pogledajte što smo izabrali. Sada pogledajte svoj strop iz jedne sasvim nove kreativne vizure pa razmislite možda  taj prostor iznad vaših glava žudi za inovacijom.

Krajnje je vrijeme da svi uzviknemo: „Dolje dosadni bijeli stropovi!“

Vrijeme je za novi životniji život vašeg stropa!! Uživajte u novoj razigranosti!

Pogledajte:Staro potkrovlje u novom ruhu

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori