Interier

Dobiti otkaz i stvoriti Gnijezdo

gnijezdo1

Živimo u izazovnim vremenima gdje više ništa nije sigurno. Danas radite u velikim korporacijama i jako ste uspješni, a onda dobijete otkaz preko noći.

Iako je to za mnoge stresno iskustvo, vrlo često se dogodi da takva situacija otvori vrata realizaciji vlastitih snova. Upravo takva priča dogodila se Mladenu Horvatu. Mladen je jedan dio svog života prove kao vrlo uspješni direktor marketinga u Agrokoru, ali život je za njega očito imao drugačije planove.

Danas Mladen živi život u kojem radi ono što najviše voli. Kako je oduvijek uživao u interijerima i rado je srfao po internetu tražeći nešto drugačije od onoga što nudi tržište kod nas. Otkrio je mnoge genijalne dizajner koji su na ovim prostorima bili nepoznati i odlučio ih ponuditi tržištu. I tako je nastalo GNIJEZDO.

Ideja vodilja je bila napraviti kvalitetan webshop s brendovima kojih nema ili su jako malo zastupljeni u Hrvatskoj, niša proizvoda koja se može opisati kao malo finija Ikea, jeftinija Themelia.

Oduševio ga je nizozemski dizajn  HK living, Zuiver, Duch bone, Wood, BePureHome i lampe It’s about Romi, pa je uz webshop na Malešnici otvorio i mali showroom s najboljim komadima namještaja gdje zainteresirani mogu doći i pogledati ono što im se sviđa.

Showroom izgleda senzacionalno i prava je meka za arhitekte i sve one profinjenog ukusa koji žele od doma napraviti  svoje gnijezdo u kojem uživaju.

Ključ uspjeha krije se u činjenici da je riječ o jedinstvenim proizvodima vrhunske kvalitete s dizajnerskom vrijednošću, ali dostupnim po pristupačnim cijenama i tako bliskim željama i planovima naših ljudi.

Ako niste u mogućnosti doći na Malešnicu u showroom pogledajte na gnijezdo.hr i uživajte u ljepoti!

 

gnijezdo2

 

gnijezdo3

gnijezdo4

gnijezdo5

gnijezdo7

 

Fotografije: Boris Berc

Facebook komentari

  • Podijeli ovaj post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Nema Komentara

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *