Trend

Dizajneri poziv-Europe future fashion 2012

lifeX.hr

Europe future fashion 2012 okuplja i ove godine perspektivne Europske dizajnere od 14.-15. srpnja 2012. u Splitu 

Da i mi polako ulazimo na modnu Europsku mapu dokazuje i Europe future fashion. Prvi puta je održan prije dvije godine u Splitu i polako postaje  prepoznatljivi događaj za dizajnere diljem Europe. Ovaj europski festival mode dobio je odlične ocjene za sadržaj, ali i izuzetno pozitivnu atmosferu od sudionika, medija i gledatelja jer nema Splita do Splita!!

Ovaj festival mode drugačiji je od drugih modnih događanja u regiji, ne samo po koncepciji već i po cjelokupnosti događanja i lepršavoj energiji koja vlada gradom. Europe future fashion daje priliku mladim dizajnerima diljem Europe da prezentiraju svoje kolekcije te surađuju s stručnjacima iz modne industrije. Tijekom dva dana modne avanture stvaraju se nova poznanstva, razmjenjuju znanja i iskustva, otkrivaju nove vizije, ideje, strasti i nadahnuća, no i odlično se zabavlja!

Ove godine, Europe future fashion 2012 održat će se 14. i 15. srpnja 2012. u prekrasnom hotelu Le Meridien Lav

Kako uvijek treba tražiti bolje i ići dalje, tako je i ovogodišnji festival omogućio novitet, naime pozivaju se  i studenti svih Europskih škola dizajna da se prijave i pokažu svoje kolekcije. Najbolji od njih će osvojiti besplatno sudjelovanje na jednom od Europskih fashion week-ova.

Koncept programa sadržavati će:
-modne revije
-radionice
-izložbeni prostor
– after party

Svi dizajneri koji smatraju da imaju „ono nešto“ , da su „drugačiji od drugih“ mogu se prijaviti preko web stranice www.europefuturefashion.com ili na mail info@europefuturefashion.com.

Dakle svi vi  mladi, perspektivni, kreativni, maštoviti, ekscentrični i manje ekscentrični, budući Alexanderi ili Westwoodice ili Galianovci ili što god željeli, javite se i pokažite što umijete. Ovo je savršena prilika koja čeka samo na vas!!! 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori