Interier

Detalji čine ljepotu

lifeX.hr

004-brentwood-residence_jpg_pagespeed_ce_hgJS_tLu30

Kada se uređuje prostor  posebnu pažnju se treba obratiti detaljima. Zapravo to i je najteža priča u uređenju svakog prostora. Teško je, pogotovo kod nas,  skupiti toliko dobrih i zanimljivih detalja i komada namještaja i to onda baš kada nam treba. Ti detalhji bi trebali osigurati ljepotu našeg životnog prostora.

Slatki crno-bijeli stan s puno detalja

Upravo zbog toga proces uređenja doma treba biti kontinuirana priča i nikada ne bi trebala prestati. Uređivati i dorađivati svoj stan možete stalno. Kada god naletite na neku sitnicu, policu, stolicu, vazu, jastuk ili bilo što, što vam se sviđa  uzmite to i oplemenite svoj prostor. To može biti i jednom ili dva puta u godini, ali ta sitnica ili komad namještaja dati će  dodir posebnosti  i vaš prostor učiniti printom vaše osobnosti.

Stan s šarenim detaljima

Slobodno se igrajte s detaljima, slažite ih, razmještajte, dodajte i oduzimajte. Ako vam se nešto više ne sviđa u vašem prostoru, poklonite drugom,  tako otvarate prostr novoj energiji. Neka vam to stvaranje bude užitak, promjene su odlične i u okolinu  donose svježu energiju koja pokreče i motivira.

Pogledajte samo kako zanimljivih detalja ima ovaj stan koji se nalazi usred LA. Nama se posebno sviđaju ove stolice koje su zapravo ruke. Fantastično zar ne?

via: homeadore.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori