Hoteli/restorani

Jeste li za penis?

lifeX.hr

 Dragi čitatelji ne, ne mislimo ništa prosto. Ovdje se radi samo o restoranu!

Vodimo vas u Kinu u restoran Guolizhuang koji se nalazi u glavnom gradu. Ovaj, za nas zapadnjake pomalo bizaran restoran, svoja vrata je otvorio još 2006. godine i u svojoj ponudi nudi sve vrste jela načinjenih od životinjskih genitalija kao glavnih sastojaka.

 Mnogi Kinezi vjeruju da konzumiranje životinjskog  penisa može  povećati mušku potenciju, a za žene čini čuda za ljepotu kože. Tako  se o ovoj vrsta kulinarstva vrlo brzo pročulo ulicom Dongsishitiao u kojoj se nalazi sam restoran, a zatim i puno dalje. Na sreću vlasnika, danas restoran ima nekoliko franšiza diljem Pekinga i jedan u Atlanti u Chinatown.

Kada dođete u restoran iznenaditi ćete se nazivima jela kao što su ”The Essence of the Golden Buddha,” “Phoenix Rising,” “Jasmine Flowers with 1,000 Layers”. Iako zvuče i izgledaju zgodno, oni su zapravo samo u obliku cvjetića  ili zvijezda izrezan penis od vola ili magarca ili čega već. Nešto od ove hrane se jede i sirovo, a svaki konobar će vam detaljno objasniti svako jelo. Preporučiti će da testise ne jedu žene jer je za njih bolje jesti čisti penis zbog hormona.

Guolizhuang restoran je navodno izmislio čovjek poznat kao gospodin Guo. On je napustio Kinu 1949. tijekom građanskog rata, i preselio se u Tajvan, a kasnije u Gruzije, gdje je počeo proučavati tradicionalnu kinesku medicinu. Tako je počeo eksperimentirati s životinjskim genitalija. Iako su, uglavnom, svi ovi pripravci poznati po utjecaju na  potenciju, mogu se koristiti i za liječenje mnogih bolesti.

Mladi ispod 15 godina ne smiju jesti u Guolizhuang jer hormoni u hrani mogu ometati prirodni rast. Većina klijenata su poslovnim ljudi koji često dolaze ovdje s vladinim dužnosnicima, i poslovnim partnerima diljem svijeta. Drugi aspekt koji privlači ovakvu klijentelu je velika privatnost,  svi stolovi se nalaze u privatnim sobama daleko od znatiželjnih očiju.

Među najskupljih jelima u pekinškom restoranu je penisa yaka, preko $ 220, ali za stvarno posebne goste, serviraju se i posebne ponude koje koštaju više od tisuću dolara. Jedan od tih ekskluzivnih delicija je žuti penis, koji je u vrijednosti od preko $ 1.500 i mora se naručiti nekoliko mjeseci unaprijed, a mora se za njega i dati akontacija!

Eto, izgleda da je u svijetu nestašica tih muških spolnih organa u svim pogledima, pa  im je zato vrijednost tolika i  još se na njih mora čekati mjesecima!

Mi  mrtvo hladno ostajemo pri voću i povrću!!!

 

 

via: odditycentral.com

Pogledajte:  Jaja kuhana u urinu            Marelice u borbi protiv raka

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori