Ah ta ljubav

Jeste li pravi “materijal” za udaju?

lifeX.hr

Još uvijek na našim prostorima vlada mišljenje kako se žene jedva čekaju udati.

Razgovarajući sa ženama moram priznati, sve je manje takvih žena, ali još ih uvijek ima, još uvijek žene o udaji razmišljaju kao o svom najvećem cilju. Razlozi su mnogobrojni i većinom potpuno krivi. Prije neko što sa oduševljenjem krenete u potragu za „onim pravim“ provjerite da li ste vi „pravi materijal“ za udaju?????

Znate li kuhati?
Prije nego što pomislite da je ovo pravi seksistički napad, hajmo polako. Danas očekivati da žene kuhaju kao u doba naših baka je definitivno nerealno, ali da se svaka žene ipak mora znati služiti kuhinjom,  itekako je realno. Topli obiteljski ručkovi kada se svi okupe oko stola i uživaju u blagdanskoj, domaćoj kuhinji ne nadoknadivi je doživljaj. Ipak svaka mama kuha najbolje! A sada pitajte samu sebe, da li ste spremne biti virtuozne i u kuhinji?

Volite li obiteljski život?
Svakom muškarcu jako je bitno da žena voli obitelj i da lako može sklapati odnose. Velika sretna obitelj, pa nema veće sreće, zar ne! Svatko voli osobe koje su spretne u stvaranju pozitivnog okruženja i dobrih vibracija. Ako ste previše sebični i živite samo za sebe, teško da ćete biti spremni za davanje. Obiteljski život je veliki izazov koji traži puno ljubavi i strpljenja. Jednostavno morate voljeti obitelj da bi mogli stvoriti svoju! Kao stojite sa tim?

Da li se bojite odgovornosti?
Muškarcima su atraktivne žene koje se ne boje problema, u svemu hrabro stoje uz svoje muškarce i podržavaju ih kada je najteže . Život nije samo med i mlijeko, ima i velikih izazova, trenutaka kada treba stati na loptu i donijeti odluke. Žena je ta koja drži tri kuta kuće i mora biti sposobna za takvo što. Lako je uživati samo u dobru, ali kao žene morate znati preuzeti odgovornost i hrabro rješavati probleme kada naiđu. Možete li učiniti to?

Da li znate zajedno rasti?
Ljubav treba „održavati“ i nikada je ne treba uzimati zdravo za gotovo. Odnos između dvoje ljudi stalno treba poboljšavati, jedno drugome trebate biti najbolji prijatelji i truditi se pomagati u međusobnom rastu.  Da li ste spremne sa ljubavlju i razumijevanjem prihvatiti sve njegove mane, bez obzira koliko vas smetale i bez prebacivanja i osuđivanja??  Najljepši odnos je kada jedno drugom pomažete voljeti se još više i jače.

Jeste li tip za zauvijek?
Da li se možete zamisliti kraj svog muškarca i onda kada on bude ćelav i sa više kila, zavaljen u fotelju sa pivom u ruci. Da li zaista volite njega ili samo vlastitu iluziju vašeg muškarca. Možda želite pobjeći u njegov zagrljaj samo kako bi riješili neku svoju trenutnu „frustraciju“? Dobro razmislite o ovome pitanju. Ako niste tip za „zauvijek“  pobjeći ćete čim malo jači vjetar zaljulja vašu mirnu luku bez ikakve želje i volje da pričekate da oluja prođe.

I što kažete, da li ste se malo uplašili života u dvoje? Ako ste očekivali romantiku i slatkorječivu priču, sorry. Život je nešto drugo! Nitko ne kaže da nema romantike, ali za nju morate debelo zasuči rukave i raditi! Ništa nije strašno i neizvedivo, samo prije nego kažete da, budite već tada spremne na to jer samo tako možda sretno doći do kraja!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori