Interier

Da li razvijate kreativnost djece?

lifeX.hr

Da bi se naš um mogao biti kreativan mora biti slobodan i odmaknut od bilo kakvih limita i ustaljenosti. Takav se um gradi od vrlo ranih godina. Da li razmišljate o tome, dajete li svojoj djeci dovoljno poticaja kako bi se oni razvijali u tom smjeru?

Jedan od vrlo moćnih alata razvoja kreativnosti je i osmišljavanje vlastitog životnog prostora. Djeca nisu neznalice, pa znate i sami, imaju svoje preferirane boje i određene oblike. Iskoristite to i ispitujte ih, radite s njima, pokažite ima što se sve može napraviti, pustite ih neka maštaju ih, dozvolite im boje, uronite ih u njih.

Izbjegavajte sivilo i jednoličnost u njihovim dječjim sobama. Sa malo boja, šablona, jednim dobrim kistom od čak vrlo jednostavnog namještaja možete napraviti čuda. Nemojte odmah misliti kako vam za treba puno novaca, pa odusasti i prije nego što se ispitali sve mogućnosti. Da, treba vam vremena i puno dobre volje,  no s malo mašte i par spretnih ruku uz minimalne izdatke možete od jedne bezlične sobe napraviti pravu bajku i pokazati svome mališanu kako se uvijek može, bolje i ljepše.

Pogledajte ove slike i inspirirajte se, a onda inspirirajte i vaše najmilije. Zaljubite ih u boje, maštu i slobodu!

via: colombinicasa.com

Pogledajte: Krevetići za slatke snove

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori