Kultura

Crtati s dvije ruke istovremeno

lifeX.hr

 Napraviti impresivni portret stvarno je pravo umjeće, no zamisliti raditi istovremeno dva portreta sa lijevom i desnom rukom???? Da izgleda nezamislivo svima nama koji jedva tipkama s dvije ruke.

Xiaonan Sun postao je senzacija na YouTube nakon što je snimljeno njegovo slikanje portreta Morgan Freeman i Tim Robbins s obje ruke, u isto vrijeme. Jednostavno nevjerojatno!

Još je impresivnije d Xiaonan  nema nikakve edukcije iz umjetnosti, on je samouk, tj. kako volimo reći nadaren je. On je završio poslovnu školu i tek na zadnjoj godini shvatio je da želi studirati umjetnost. Kupio je platna boje i odlučio slikati, no boje ga tako i nisu privlačile, njegova strast je postao ugljen. I tako je krenuo otkrivati svoj talent.

Teško da bi ga bilo koja akademija mogla naučiti ovako savršeno slikati s obje ruke. Ah, za njega je to već napravila majka priroda.

Zamislite samo, koliko je ljudi na svijetu i koliko različitih talenata, fascinantno zar ne? A da li ste vi otkrili vaš talent?? Ako niste vrijeme je da krenete na put upoznavanje sebe. Sigurne negdje u nekom kutku vas postoji mjesto koje trebate otkriti, mjesto na kojem spava vaš talent i nestrpljivo čeka da ga probudite i da se raspe svijetom u svojoj nezamislivoj ljepoti!

 


via: theportraitart.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori