Ideje

Crno-bijele ideje za one koji ne vole boje

lifeX.hr

Crno-bijele kombinacije interijera ako se dobro poslože mogu izgledati fascinantno i nikako ne dosadno.

Kako i u svemu i ovdje možete ići iz jedne krajnosti  koja vibrira od različitosti do one druge čiste i decentne. Sve zavisi o tome što vam se više sviđa. U crno bijeloj kombinaciji ako želite dobiti dinamiku možete se igrati različitim strukturama i dezenima,

Kako to postići?

Za zidove najlakše je koristiti tapete različitih crno bijelih uzoraka,  Kako one ne bi ostale usamljene poigrajte se i tkaninama. presvucite svoje dvosjede ili što već imate u tkaninu crno-bijelog uzorka. Tu dodajte jastuke. Ni oni ne moraju biti samo crni ili bijeli već i tu dodajte novi crnobijeli uzorak. Čak se i s namještajem možete poigrati i obojiti ga na prugice, krugove, točkice cvjetiće. Ipak u ovome napravite mjeru. U svemu tome mora ostati mirnih i čistih ploha koji će dati ravnotežu.

Ako ipak volite malo mirniju atmosferu doma onda neka vam jedna boja bude dominantna. Za naše stanove puno je bolje da nam bijela bude baza. Crna boja neka bude tu samo da razbije bjelinu. Trebate imati nešto crno, dio zida, stol, jastuk…. ali svakako imajte ovdje i nešto što na sebi ima crno-bijelu kombinaciju koja će povezati ova dva crno-bijela svijeta.

Za zid umjesto tapeta možete koristiti naljepnice. Pogledajte samo kako je ovo bijelo drvo na crnoj pozadini oplemenilo cijeli prostor i spojilo dvije suprostavljene strane.

Uz crnu i bijelu svakako možete dodati i nešto u boji, recimo zelene biljke ili crvenu vazu s ružama, jedan jastuk, stolica..!

crno bijelo


Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori