ostalo

Tost vam je izgorio?

lifeX.hr

Henry Hargreavesumjetnik iz New  Yorka za svoj art izričaj koristi, ni manje ni više nego, prave pravcate tosteve, i vjerovali ili ne nije jedini na svijetu.

       

U Novo Zelandu postoji Maurice Bennet koji je još poznat pod nadimkom Tostman, koji jednako tako od tosteva stvara nevjerojatne portrete i apstrakcije.

      

Ili recimo Laura Hadland koja je sa svojim prijateljima i volonterima (ukupno njih 40)  6 sati pripremali tost sliku veličine 13×10 metara za koju je utrošeno 9.852 komada tosta. To je do sada najveća „tostna slika“!

   

A ako se još niste uvjerili da je tost izvrstan art materijal, pogledajte djelo britanskog umjetnika Adama Sheldona i njegovu sliku Isusa. Ovo je zaista čisto savršenstvo. Adam još nožićem dorađuje tost tako da po njemu nježno struže, stvarjući svjetlije linije koje su mu neophodne za ovakav efekt.

Molim da ubuduće više nama očajavanja kada vam izgori tost, umjesto za doručak iskoristite ga za umjetnost ! Ma što god napravili uživajte u svojoj kreaciji kako god zagorena bila!

izvor: thisisgrimsby.co.uk, dailymail.com.uk, featureshoot.com

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori