Eksterier

Budite vani i uživajte

lifeX.hr

154_jpg_pagespeed_ce_3Tq6o4D8Vv

 Sunce nas mami u dvorišta, terase, balkone, bilo kakav otvoreni prostor koji će nam podariti zraka i sunca.

Da bi totalno uživali u takvim prostorima treba se malo potruditi i oplemeniti ljepotama. Iako danas ima za kupiti predivnog vrtnog namještaja, ponekada, puno veću draž daju stvari koje možete sami napraviti ili  stari komadi namještaja koje možete oplemeniti i udahnuti im novi život.

Oplemenite dvorište i terase

Stara stolice i stolovi biti će pravi hiti u vašim vrtovima ako ih malo doradite i popravite (slobodno zavirite na bakine tavane i izvadite što god tamo našli, gotovo je sve iskoristivo). Ne zaboravite na jastuke, u raznim dezenima, veličinama i oblicima uvijek se savršeno uklapaju na svim sofama, stolicama i čak kada ih razbacate na pod.

Od stare gume možete napravite stolić (instrukcije na: kako-napraviti-stol-od-gume-i-spage) koji će se savršeno uklopiti bilo gdje da ga stavite, na zaboravite na lampione, svijećnjake, malo čipke i zavjese koje možete postaviti u neki zanimljivi kut. Naravno puno cvijeća u svim mogućim posudama, nemojte se fokusirati sam na lončanice. Kod uređenja prostora bitno je izaći iz uniformiranosti i pojedine stvari staviti u drugačiji kontekst.

Krevet u dvorištu, daaaaaaaaaaaaaaaa

Pogledajte još mnoštvo ideja na slikama u galeriji.

via: homedsgn.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori