Šareno

Bruno Šimleša: Ljubav i Zakon privlačnosti

U kinu Europa,13. veljače 2018. od 19 do 21 sat

lifeX.hr

Svi želimo voljeti i biti voljeni, ali iskreno, rijetkima to uspije. Neki nisu svjesni da zavređuju voljeti i biti voljeni i zbog toga treba osvijestiti i razvijati zdravu ljubavi prema sebi. Ona, naravno, ne vodi do narcisoidnosti i egocentričnosti, nego do stvaranja jasnog osjećaja vlastite vrijednosti. Ljudi koji vole sebe ne misle da su vredniji od drugih, ali znaju da su vrijedni ljubavi, poštovanja, razumijevanja… zato i lakše mogu privući ljubav.

Upravo o tom famoznom Zakonu privlačnosti Bruno Šimleša će  govoriti na prvom predavanju svog novog ciklusa. Jer teorija Zakona privlačnosti ima smisla – mi jesmo magneti i možemo privući ili odbiti neka iskustva. Naše misli, osjećaji i djela mogu privući neka iskustva. Na predavanju ćemo naučiti kako to ostvariti. Kako svoje srce naučiti jezik ljubavi? Jer teorija nam je često jasna i svi znamo da bismo trebali voljeti sebe i druge, ali ne znamo to ostvariti. Zato će se sva predavanja baviti životnom praksom!

Kao i uvijek, bit će vremena za pitanja iz publike, a sve Brunine knjige bit će dostupne po promotivnim cijenama. Sva zarada od sponzora, ulaznica i prodaje knjige ide u humanitarne svrhe – udruzi Sve za nju koja pruža besplatnu psihološku pomoć oboljelima od raka, ali i članovima njihovih obitelji. Cilj je skupiti 200.000 kn!

Ulaznice: 50 kuna
Prodajna mjesta: Knjižare “Hoću knjigu” – Megastore, Arena centar, City centar One i u Bogovićevoj 5 kao i u Svijetu knjige, Kaptol 4 ili nawww.mozaik-knjiga.hr

Brunina Ljubavologija najprodavanija je hrvatska knjiga o ljubavi, a za predavanja se uvijek traži karta više. Ova su predavanja i svojevrsne promocije njegove nove knjige koja izlazi pod naslovom “Istine i laži o ljubavi” izlazi početkom veljače. Uvijek o svemu piše i govori iskreno i bez rukavica, a nema sumnje da će tako biti i na ovom ciklusu javnih predavanja.


Do ljeta nas još očekuje:

2. predavanje
20. 3. 2018. utorak 19–21 h
JESU LI MUŠKARCI S MARSA, A ŽENE S VENERE

3. predavanje
17. 4. 2018. utorak 19–21 h
LJUBAVNE VEZE OD A DO Ž
Komunikacija (što kada partneri govore različitim jezicima), iskrenost (kako se usuditi biti iskren), preljub (zašto se događa i može li se preboljeti), strast (kako sačuvati iskru)…

4. predavanje
2. 5. 2018. srijeda 19–21 h
NAJVEĆE ZABLUDE O LJUBAVI
Postoje li srodne duše, privlače li se suprotnosti, ima li ljubav rok trajanja, je li ljubomora dobra za vezu…

5. predavanje
12. 6. 2018. utorak 19–21 h
BRAK I RODITELJSTVO – ZATVOR ILI BLAGOSLOV
Koji je danas smisao obitelji i braka?
Koja su osnovna pravila svjesnog odgoja – gdje najčešće griješimo kao roditelji i kako to ispraviti!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori