Trend

Bomba koju morate imati ovog proljeća

lifeX.hr

bnaslov1

Jakna koja već nekoliko sezona mami naše uzdahe, ove godine opet je IN. Riječ je o BOMBERICI. Ove godine dizajneri su nas odlučili počastiti malom promjenom kod istoimene jakne pa su se poigrali dužinom.

Ako se pitate koja je orginal bomber jakna, onda se prisjetite zelene jakne sa žutom podstavom američke tvrtke Alpha Industries za koju morate izdvojiti 980 kn. No, danas na tržištu možemo naći bomberice raznih boja, uzoraka, dužina i naravno pristupačnih cijena.

Bomberice su „isfurali“ američki vojnici, bolje rečeno pripadnici zrakoplovstva SAD-a davne 1917. godine. Kasnije postaju omiljeni odjevni predmet pripadnika subkulturne skupine skinheadsa.

Razlog zbog kojeg se bomber jakna provlači tolike godine u našim ormarima je jednostavan, tko ne bi poželio jaknu koju može kombinirati uz sve odjevne predmete?!

Jakna se može kombinirati s elegantnim, sportskim i casual odjevnim komadima. Njezina vibracija odiše porukom “Igraj se odjećom jer, ona tome i služi”. Odjevanje i treba predstavljati igru, zabava u kojoj uživamo, od same kupnje odjevnih komada, pa kasnije do spajanja istih.

Listamo li časopise možemo vidjeti outfite u kojima bomberica vodi glavnu riječ. Ti outfiti su spoj nespojivog i zbog toga su posebni.

Odvažite se i obucite potpetice u kombinaciji s bombericom, nemojte igrati na sigurno, upotrijebite maštu,izrazite sebe i budite drugačije.

Kako to sve može izgledati pogledajte u galeriji i inspirirajte se!

Do novog čitanja

Sanja Mrvelj

bnaslov

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori