Ideje

Pišite po zidovima

Za veseliji dom

lifeX.hr

 

Sjećate se kada ste išli u osnovnu školu i pisali po ploči? Zgodno vrijeme zar ne? 

Pa priuštite si taj osjećaj opet, zašto ne, a možete to isto iskustvo priuštiti i vašoj djeci. Biti će vam zahvalna i uz put će jako uživati.

 Kako to ostvariti?

Ma ne morate kupovati školsku ploču, danas kao što znate postoji boja po kojoj možete pisati kredom, pa brisati. Isto kao nekada po ploči u školi. Ovu boju možete nanijeti gdje god vam srce poželi. Ako je vaše mali nestaško zaljubljen u crtanje i šaranje po zidovima jednostavno možete sve zidove u njegovoj sobi obojiti  spomenutom bojom  pa neka crta koliko želi, bez straha i bilo kakve štete.

A i vi se možete igrati, pogotovo u kuhinji. Kuhinja je odličan prostor za zapisivanje. Sjetite se samo što sve trebate zapisati u kuhinji, toliko toga. Sve ono što trebate kupiti, možete zapisivati recepte, poruke kao što su „ručak je u hladnjaku“, „pokupi rublje“ „upali perilicu“  „volim te“…..ma toliko toga. Osim toga dok kuhate možete malo upražnjavati svoje umjetničke sposobnosti, zapisivati stihove, crtati ili ako kuhate u dvoje možete si igrati kružić-križić!

Osim toga, možete obojiti i namještaj pa i po njemu ispisivati inspirativne poruke, pisati planove i posjetnike. A kada ste sretni cijelo ormar iscrtajte cvjetićima ili smajlićima ili pak nacrtajte veliko srce!

Kada vam dosadi sve što ste pisali imate spužvu i u trenu oka  ploha je spremna za novi izazov, novi tekst, crtež ili tek prazninu!

Pogledajte: Bicikli u kupaonu

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori