Ideje

Čarobna božićna drvca

lifeX.hr

Čarobni Božić, bijeli Božić, priznajte da volite ovo umiljato vrijeme puno ljepote, ljubavi i brige za drugih. Iako vani ne izgleda tako romantično niti bijelo, to ne znači da ne možemo stvoriti vlastiti ugođaj Božića u svom domu. Božićno drvce i nakit u stanu daju poseban ugođaj i kao da na naš prostor spuste energiju mira i zajedništva.

Iako smo navikli na klasično božićno drvce, zeleno pravo okićeno s kuglicama, zlatnim, srebrnim ili crvenim, danas božićno drvce može imati različite izglede, oglike i nakitite.

Može biti umjetno napravljeno od crvenih umjetnih latica, kao na slici dolje. Ako nemate prostora takva tri drvca u različitim veličinama i veliki vijenac od grana nekog zimzelenog drveta biti će savršeni profinjeni ukras doma.

Ovdje imamo veliko drvce s retro ukrasima, kuglicam, pticama, anđelima, zvjezdicama i crvenim trakama, a na stolu stare drvene igračke i sve upotpunjeno crvenim tulipanima.

A kako vam se ovo čini? Totalno drugačije i vrlo profinjeno, a uz to i eko jer ova drvca se neće baciti već ih se može posaditi negdje u vrt. Bez puno nakita, upotpunjeno suhim granama, zeleno i zlatno, za one otmjene duše.

Ako imate djecu ovo će im biti zanimljivo jer je sve crveno i puno igračaka, a mjesec na vrhu cijeloj kombinaciji daje posebno veseli izgled. Neke od ovih ukrasa možete i sami sašiti od filca.

Volite li narančastu i plavu boju, ovo drvce je za vas. Ako malo bolje pogledate na drvcu vise i fotografije. Takve ukrase možete napraviti sami. Uzmite zanimljive fotke ukućana iz različitih doba života. Zalijepite ih na karton i ukrasite trakicama, šljokicama ili s čim želite. Biti će to jedno posebno obiteljsko drvce.

Za ljubitelje slatkiša drvce ne treba imati ništa osim slatkiše. Zašto ne?

Ovo se nama jako sviđa, pogotovo grana na stropu. A drvce sve u bijelom s tuljcima koje možete napraviti od različitog papira koje ste oblijepili sa čipkom. 

Nebesko plavo i bogato, a uz to sve što ima srebrni sjaj savršeno će se dopunjavati.

 

 

 

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori