Šareno

Biciklima da Albanije i nazad za pomoć Emi i Mateju

Ideja humanitarne biciklijade došla je od ove dvojice zaljubljenika u biciklizam, a zamišljena je na način da se za vrijeme njihove vožnje do Albanije i natrag prikupljaju financijska sredstva koja će se nakon njihova povratka donirati za liječenje Eme i Mateja. Humanitarna Udruga Oda prijateljstvu otvorila je poseban podračun u Erste banci na koji svi koji žele podržati ovu humanitarnu inicijativu i veliku žrtvu dvojice hrabrih Ogulinaca mogu uplatiti svoje donacije do 31.7.2017. godine! Nakon završetka akcije sredstva će biti prebačena na žiro-račune roditelja Eme i Mateja, a račun se tada zatvara. Prikupljeni iznos i zahvale uplatiteljima bit će objavljeni po završetku akcije u medijima. Donacije možete uplatiti na račun u Erste banci: IBAN: HR0724020061500056208

Ruta vožnje biciklom je sljedeća: Ogulin-Gospić-Knin-Sinj-Imotski-Mostar-Metković-Neum-Dubrovnik-Tivat-Budva-Ulcinj-Skadar-Podgorica-Nikšić-Sarajevo-Travnik-Banja_Luka-Prijedor-Bihać-Ogulin u ukupnoj dužini oko 1.600 km. Važno je napomenuti da dvojica biciklista sami snose troškove ovoga putovanja i da je jedina njihova želja pomaganje Emi i Mateju.

Molimo vas da se, u skladu sa svojim mogućnostima, uključite u ovu plemenitu i neobičnu akciju pomaganja Emi i Mateju i da svojim donacijama na navedeni račun podržite naše bicikliste i njihovu žrtvu s idejom pomaganja! Vjerujemo da ćemo i ovaj put pokazati veliko srce i pomoći!

Budite dio ove humanitarne akcije!

Facebook komentari

  • Podijeli ovaj post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *