Trend

Bazarov omaž različitosti ženske ljepote

lifeX.hr

lagerfeld-bazaar5

Moramo vam priznati da smo se jako razveselili kada smo vidjeli ove fotografije i naravno ideju cijele  priče. Glavni direktor Harper Bazzara Carine Roitfeld u suradnji s Karl Lagerfeldom odlučili su rujansko izdanje ovog svjetskog magazina posvetiti različitosti ženske ljepote. Singular Beauties kako su nazvali ovaj editorijal stvaran je s mnogim različitim ženama, tu je bila Scarlett Johansson i Dakota Fanning, pa modeli svih doba kao Lily Donaldson, Karen Elson, Liya Kebede, a nas je najviše oduševila Carmen Dell’Orefice, predivna žena koja broji 82. Tu ima i mnoga slavnih i manje slavnih lica, majki, kćerki, žena u svim oblicima, veličinama i bojama kože. Jedno veliko slavlje ženske ljepote.

Naravno da sve ove žene nose na sebi odjeću poznatih dizajnera, ipak je Bazar modni časopis, no to je cijeloj priči dalo još više čari. Mi vam nudimo par fotografija, no sve fotke možete vidjeti ovdje.

Ovaj će se editorijal pojaviti u svih 29 izdanja Bazara diljem svijeta. Da,  zaboravili smo reći da je sve fotke snimao svemogući Karl Lagerfeldo. Imamo i video sa snimanja pa ga pogledajte.

I sve drage žene koje ovo čitate, uživajte u sebi i svojoj ljepoti. Sve ste vi kraljice na svoj jedinstveni način.

lagerfeld-bazaar6

HBZ-Gabourey-Sidibe-lo

lagerfeld-bazaar2

lagerfeld-bazaar3

lagerfeld-bazaar4

lagerfeld-bazaar5

 

fotke: fashiongonerogue.com

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori