Trend

Bajkovite leptirice u “Noći zagrebačke ljepote”

lifeX.hr

1miss1

U četvrtak se u klubu Lauba održao event “Noć zagrebačke ljepote” gdje se birala Miss Zagreba i Zagrebačke županije, ali za 180 stupnjeva drugačije od svega što smo vidjeli na sličnim izborima za Miss.

Cijeli koncept izbora slavio je snagu i ljepotu žena. Tako su poznate gošće, uspješne i snažne žene Sanja Doležal, Jadranka Kosor, Sementa Rajhard, doktorica Vesna Ramljak i mnoge druge govorile što za njih znači biti žena. Event je imao i humanitarni karakter, iz udruge Europa Donna doktorica Ramljak je progovorila o velikom ženskom problemu zvan rak dojke, te pozvala sve žena da budu svjesne ove činjenice i da odlaze na preglede, a svi prisutni mogli su dati prilog za nabavku aparata za intraoperativno zračenje.

Djevojke nisu izlazile u kupaćim kostimima već su nas u odličnim kreacijama iznenadile učenica škole za dizajn Callegari, gdje su pod vodstvom naše poznate dizajnerice Ane Marije Ricov napravile bajkovite kostime čija je nit vodilja “Moć žene”.  Djevojke u ovim kostimima su svim prisutnima izmamile uzdahe, a Lauba je “pucala” od gromoglasnog pljeska publike.

Djevojke su još nosile kreacije Hippy Gardena, večernje haljine Krie dizajna, Illamasqua se pobrinula za šminku, a salon La Luna za prekrasne frizure.

Organizatorice Danijela Gašparović i Natali Križan kažu da je ovo početak jedne predivne zagrebačke priče koja će u godinama koje dolaze slaviti žene i sve njihove ljepote, kao i ljepotu i Zagreba i Zagrebačke županije.

Nama ne preostaje ništa drugo nego da sa znatiželjom u očima u očekivanju sljedećeg eventa pjevušimo…”Lijepe žene prolaze kroz grad…..”

Prekrasnoj Ivi Butorac, koja je pobijedila, želimo da se u Crikvenici 12. 6. ukrasi i lentom Miss Hrvatske i otputuje u London na Miss svijeta. Go Iva, go!

1miss

1miss3

1miss4

missf

miss10

miss8

miss7

miss6

miss5

miss4

miss3

miss2

miss1

miss

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori