Arhitektura

Bajka na jezeru

lifeX.hr

 

Kuća na jezeru kako su je prozvali današnji vlasnicia poznatija kao Cliff Hous jedna je od najpoznatijih djela studija  Mark Dziewulski Architects. Ovo arhitekronsko čudo se nalazi u Nevadi i zaista predstavlja top arhiutekture stambenog prostora. Izgradnja je trajala 4 godine i utrošeno je mnogo čelika, betona i stakla, pa čak ima i prozirne stepenice kroz svih 5 katova. Na 800 kvadratnih metara stambenog prostora sadrži sve što možete zamisliti, a ima i 4 spavaće sobe i 4 kupaonice pa svim gostima kuće nudi nezaboravan pogled na jezero Tahoe. Interijer kuće je zaista impresivan i pun dizajnerskih detalja. Zato i nije čudo što je njezina cijena 43 milijuna dolara.

Vjerojatno su arhitekti projektirajući ovo ultra moderno znanje imali totalno otvoren um i razigranu maštu jer dizajnom svakako nadilazi bilo kakvu uobičajenost.

Bilo bi dobro bar jednom kraj ovog otvorenog kamina popiti prvu jutarnju kavu i promatrati kakao se sunce budi u jezeru i donosi novi dan! Pa tim bogatašima i nije tako loše  😉 

via:pursuitist.com

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori