Ideje

Napravite unikatne narukvice s pričom

lifeX.hr

  Volite li narukvice,  raznih boja, kamenčića, od kože, pamuka, lana. Ako ste imalo vični ručnom radu, a nema razloga da ne budete, možete sami napraviti mnoštvo predivnih narukvica po vlastitom ukusu. Još ako imat neke posebne kamenčiće samo vama drage upletite ih u narukvicu i stalni imajte uz sebe. 

Ovakve narukvice kojima možete podariti i priču, uplesti kamnečiće sa značenjem i posebnom energijom, ako uz to dodate i boje i njihove vibracije svaka narukvica može imati sviju svrhu (za sreću, druženje, ljubav…).

Možete koristiti različite načine kako napraviti narukvice. Najjednostavniji je da izaberete različite perlice i samo ih nanižete na elasični silk, a možete dodati i mali privjesak u obliku srca, anđela ili što već izaberete, no možete se odvažiti i isplesti ju sami. To zahtijeva malo više truda ali kao što ćete vidjeti na videu kojeg smo Vam stavili, ništa nije posebno komplicirano.

Polako se približava i Božić pa možete svojim dragima napraviti divne poklone!  Pogledajte video i samo hrabro naprijed, nije teško uopće!

Uživajte u vlastitoj kreativnosti!

 

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori