Interier

Ako trebate inspiraciju za uređenje interijera, vodimo vas u Rijeku

Boho stan koji će vas inspirirati

lifeX.hr

 Mnogi obožavaju stanove u potkrovlju, iz nekih razloga imaju posebnu draž.  Takav jedan mali i lijepi stan ima i Sanja naša čitateljica iz Rijeke.  Sanja je svoj stan doista uredila čarobno. Mislila je na svaku sitnicu, a s posebnom pažnjom je birala boje. 

Sanja kaže da je imala viziju svog stana, željela je da stan ima vesele vibracije snažnih boja, posebnih i zanimljivih komada namještaja, s puno vintage detalja uklopljenih u  neodoljiv boho stil.

U uređenju stana Sanji je pomogla i njezina teta Biserka Bošnjak čije smo kreativne uratke već predstavili.

Biserka je imala zadatak  pronaći stare stvari i oplemeniti ih. A kada trebate nešto posebno prvo gdje ćete krenuti su buvljaci, taj neiscrpni izvor kojeg rado koriste kreativci.  I to je bio pun pogodak.  Biserka je pronašla mnogo togo što su njezine spretne ruke oplemenile i savršeno uklopile u interijer. Tako je stan posato bogatiji za komodu  u kuhinji, stol, stolice, fotelju,  okvire, srebrnu svjetiljku i konja za ljuljanje, staru peglu i mnoge druge sitnice. Sa svakim ovim komadom stan je dobivao baš onaj štih kojeg je Sanja zamišljala.

Pogledajte samo kako su lijepo slažu boje, žuta, ružičasta, tirkizna, pa malo plave i zelene, dok detalji stanu daju živost i poseban identitet. Veselo i opuštajuće, a kada se upali lampa, tada sve postane bajkovito.  Mjesto gdje nema stresa, samo vibracije mira i topline.

Da trebamo dati ocjenu Biserka i Sanja bi dobile 5+ i uz to i jedan veliki pljesak. Bravo, bravo, uživajte samo!

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori