ostalo

Ako ste voljeli film Prljav ples možda ćete se oduševiti ovim

Tko li se ne sjeća filma Prljavi ples,  priznajte da ste i vi  pustili koju suzu dok ste ga gledali. A bilo je to davne 1987. godine. Iako se čini da je to bilo jučer od toga je prošlo 30 godina. Danas je ovo postao kultni plesni film čije pjesme znamo napamet, a uz njega su mnogi poželjeli plesati i učili svoje prve plesne korak. Miljenici publike tada su postali glavni akteri Jennifer Grey  i Patrick Swayze, a sada već možemo reći da su postale i prave legende.

Možda je sve ovo potaknulo ABC da naprave remake filma koji će svjetlo dana ugledati 24. svibnja. Novi film traje 3 sata a u njemu glume Abigail Breslin koja utjelovljuje Baby, Colt Prattes Johnnyja Castlea, a tu su i Sarah Hyland, Debra Messing, Billy Dee Williams, Nicole Scherzinger i Bruce Greenwood.

Jennifer Gray, koja je glumila kao Baby u 1987.  odbila je ulogu u ovom remake originalnog filma. Na pitanje o njezinim razlozima za odbijanje rekla “Pozvana sam za jednu od uloga u filmu i ja sam zbog toga polaskana, no ne osjećam da je to prikladno koliko god bi to bilo sveto za mene. Mislim da kada se radi nova stvar neka se radi potpuno nova.”

Vjerojatno će fanovi starog filma pohitati u kina, a ona će krenuti lavina komentara i usporedbi. Tko je bolji i što je bolje? Bilo kako bilo biti će zanimljivo, vjerojatno novi remake neće dostići planetarnu slavu kao original.

Facebook komentari

  • Podijeli ovaj post:
  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg

Komentari dozvoljeni

— obavezno *

— obavezno *