Trend

Ako ovo imate u ormaru iz prošle sezone prava ste sretnica

lifeX.hr
 Postoje trendovi koji zabljesnu jednu sezonu i lagano se izgube čekajući godine kada će se opet vratiti u žižu. No postoji i trendovi koji se nastavljaju iz sezone u sezonu. Ako se pitate što je to još uvijek IN evo vam odgovora. Ako nešto od ovoga imate u svom ormaru možete zadovoljno trljati rukama jer ih možete nastaviti nositi bez sumnje da ćete biti OUT, ako ste jedna od strastvenih trendseterica.
 

 Velike naušnice

 Svoje velike naušnice nastavite nositi i ovu sezonu i uživajte u njima. Kakve god izabrali bitno je da ostavljaju dojam. One male i nenametljive ostavite da prespavaju ovi zimu.
Mango $16  SHOP NOW 
 
Pamela Love $190  SHOP NOW  

 Oscar de la Renta $345  SHOP NOW

 

 Krzet pojasi

Žene izgleda vole biti ženstvene pa niti ove godine ne odustaju od ovih ženstvenih pojasa koja ističu struk. Dakle i dalje je dijeta na repertoaru. Izgleda da to volimo.

  Cora Embroidery Smocked Corset  Tibi $18  SHOP NOW
 
Zara $23 SHOP NOW
 Isabel Marant $485  SHOP NOW
 Od kada su Giorgia Tordini i Gilda Ambrosio obukle svoje Attico satin jakne svi su poludjeli za ovim  kimonima koji su zapravo odlični za jesen i ove hladnije dane. Mogu biti od satena ali i ne moraju.
 
 
 H&M $60 SHOP NOW
 
RIXO London $350 SHOP NOW
Yolke Orchid Silk Dressing Gown
 
 Yolke $389 SHOP NOW

Naglasak na rukavima

 Dizajnerima se svidjelo dizajnirati odjeću su naglašenim rukavima, a izgleda da je svijet to objeručke prihvatio pa se njihova dominacija nastavlja i u ovoj sezoni. Košulje ili tunike neka budu karirane ili recimo crvene i biti će pun pogodak.
 
Pixie Market Taylor Puffy Sleeve Button Shirt
  Pixie Market $109  HOP NOW
 
 
 Sandy Liang $379 SHOP NOW
 
  Rosie Assoulin $1595  SHOP NOW
 

Hače s trakom

Još su i ove sezone s nama. Možete ih nositi na sportski način s tenisicama, ali savršeno će se uklopiti i s cipelama na petu. Kako volite.
Who What Wear Wide Leg Track Pants
 Who What Wear $30 SHOP NOW
 
 Conan Pants Babaton $145 SHOP NOW
 
Joseph Scuba Striped Stretch Neoprene Track Pants
 
 Track Pants  Joseph $315 SHOP NOW

Facebook komentari

lifeX.hr

Odgovori